søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
    Se alle resultater
    • Ikke noe mer innhold å vise
  • loader Ikke noe mer innhold å vise
  • No search results found.
Hoteller

First Hotels

First Hotels er en av Skandinavias ledende kolleksjoner av unike hoteller, sentralt lokalisert på utvalgte destinasjoner i Sverige, Norge, Danmark, Island og Spania. Nyt den ultimate storbyopplevelsen med personlig tilrettelagt service og høynet komfort i førsteklasses hoteller inkludert First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel Mayfair i København eller First Hotel Grims Grenka i Oslo. 

 

Opptjen poeng

Du opptjener 500 Ekstrapoeng per opphold unntatt på First Hotels i Spania. Du kan ikke opptjene eller bruke poeng på First Hotels i Spania eller opptjene poeng på spesielle kampanjepriser, bonusnetter, priser for flyselskapsansatte og sponsorpriser. Bare oppgi EuroBonus-nummeret ditt når du sjekker inn, så overføres poengene til kontoen din etter tre til seks uker.

Hvis du er medlem av First Member-programmet, kan du opptjene First Coins og poeng i dette programmet på det samme oppholdet. 

Bestill nå

Merk at hjemmesiden til SAS anses for å være en tredjepartsnettside. For å opptjene Ekstrapoeng og First Coins bestiller du direkte på hotellets nettside ved hjelp av lenken ovenfor.

Bruk poeng

Logg deg inn, gå til Min EuroBonus og bestill ved å bruke poengene dine frem til ankomstdagen ved First Hotels i Island og Skandinavia. En bonusovernatting koster mellom 18 000 og 23 000 poeng per natt for et dobbeltrom med frokost inkludert.  

Kampanje!

På alle opphold i oktober opptjener du 1000 EuroBonus-ekstrapoeng per natt. Dette gjelder alle First Hotels i Norge, Sverige, Danmark og Island. Som vanlig opptjener du også Member Coins for det samme besøket.

Bestillingsperiode: 19. september – 31. oktober 2018
Oppholdsperiode: 1. oktober – 31. oktober 2018

Bestill oppholdet ditt nå!