søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Art' otel
Hoteller

Art' otel

Art’otel er en samling av banebrytende hoteller som hedrer moderne kunst ved å blande sammen en unik arkitektonisk stil med kunstinspirert interiør.

Art’otels har en kraftfull kombinasjon av kunst i verdensklasse fra noen av de mest spennende kunstnerne samt et talentfullt team som tilbyr den beste servicen i klassen for å gi deg en hotellopplevelse ulik alle andre.

Opptjen poeng

Du opptjener 500 ekstrapoeng per opphold. Bare husk å oppgi EuroBonus-nummeret ditt når du sjekker inn, så overføres poengene til kontoen din etter tre til seks uker. Du kan ikke opptjene EuroBonus-poeng for spesielle kampanjepriser, for reservasjoner som legges inn via tredjeparters nettsider eller for opphold som betales med billetter eller kuponger. Bestill nå

Merk at hjemmesiden til SAS anses for å være en tredjepartsnettside. Du må bestille direkte fra hotellets nettside, ved hjelp av lenken over, for å opptjene ekstrapoeng.

Bruk poeng

Du kan ikke bruke EuroBonus-poeng for å bestille bonusovernatting på Art’otels.

Registrer manglende poeng

Dersom poengene ikke har blitt registrert, kan du kontakte art’otels på telefon. Se nedenfor. Finn frem hotellfakturaen og medlemsnummeret.

Kontakt

Europa, Midtøsten og Afrika: +353-1-706-0203

Asia og Stillehavet: +61-2-9320-4477

USA og Canada: 1-888-288-8889

Karibien, Mexico, Mellom- og Sør-Amerika: +1-402-501-5623