søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Shopping og restaurantbesøk

gir bonusreiser

Takket være EuroBonus In Store har det aldri vært enklere å opptjene poeng i butikker samt på barer, restauranter og kafeer – med beina godt plantet på bakken.

Siden 1992 har EuroBonus gitt medlemmene mange muligheter til å opptjene poeng. Ved å kombinere American Express eller MasterCard med EuroBonus-kortet har man kunnet opptjene poeng på alle betalingstransaksjoner. Nå er det mulig å opptjene enda flere poeng – ikke bare når du reiser, men også når du befinner deg på bakken. Du drar ganske enkelt EuroBonus-kortet når du handler eller spiser hos våre samarbeidspartnere.

– Å gi medlemmene mulighet til å opptjene poeng når de handler, styrker EuroBonus-programmet, sier VP Customer Journey and Loyalty Stephanie Smitt Lindberg i SAS.

– Det betyr at EuroBonus-medlemmene tjener på medlemskapet – hver eneste dag, uansett hvor de befinner seg. Og ved at de kan opptjene EuroBonus-poeng både i luften og på bakken, styrker vi SAS intensjon om å være et komplett flyselskap for medlemmene.

Etter at de har handlet eller spist hos våre samarbeidspartnere, kan medlemmene ganske enkelt dra sitt vanlige EuroBonus-kort i betalingsterminalen før betaling – og voilà!

– Konseptet, som er tilgjengelig i Norge, Sverige og Danmark, har vært spesielt populært når det gjelder restaurantbesøk, forteller prosjektleder Magdalena Rohdin­-Hurtig hos SAS EuroBonus.

– Før har vi ikke kunnet gi EuroBonus-medlemmer poeng for å spise ute, men det er nå mulig. Og det gir medlemmene en enestående sjanse til å opptjene poeng hver måned, også når de ikke er på reise.

For øyeblikket har vi rundt 500 samarbeidspartnere i Danmark, 250 i Sverige og 30 i Norge, og antall tilknyttede bedrifter øker stadig. Hver gang du bruker 100 norske, danske eller svenske kroner, opptjener du vanligvis rundt 100 EuroBonus-poeng, men dette varierer fra sted til sted.

– Vi setter pris på å samarbeide med bedrifter som er relevante for medlemmene våre, uansett om det er snakk om store kjeder eller mindre virksomheter, sier Rohdin-Hurtig.

– Noen EuroBonus-medlemmer reiser kun få ganger i året, og de er like viktige for SAS som de som reiser mye. EuroBonus In Store gjør det mulig for medlemmene å opptjene poeng på andre ting enn flyreiser – og dermed blir veien til bonusreisene kortere.

For å finne ut hvor du kan opptjene poeng på bakken med EuroBonus In Store, kan du laste ned SAS-appen og gå til EuroBonus/Where to earn points eller besøke sas.no.

LES OGSÅ