søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

OPPTJEN EUROBONUS-POENG

PÅ ALT DU HANDLER

 

SAS EuroBonus har utviklet seg fra å være et program for folk som reiser mye, til å bli Nordens største lojalitetsprogram bestående av en rekke ulike tilbud. EuroBonus-medlemmer kan opptjene poeng på kjøp av for eksempel flygninger, hotellovernattinger, billeie og dagligvarer. 

Og hvis du skaffer deg et EuroBonus-kort som er kombinert med et av kredittkortene SAS samarbeider med – American Express, MasterCard eller Diners Club – kan du opptjene EuroBonus-poeng på alle transaksjoner.

SAS EuroBonus-medlemmer kan allerede opptjene poeng på kjøp i over 400 nettbutikker og vil snart kunne opptjene poeng på kjøp i fysiske butikker også.

– Dette vil gi medlemmene våre enda flere muligheter til å opptjene poeng, sier Magdalena Rohdin-Hurtig i SAS.

– Hvis du kjøper klær eller spiser på restaurant eller kafé, vil du kunne dra EuroBonus-kortet i betalingsterminalen og få poeng inn på EuroBonus-kontoen din.

Den nye tjenesten vil først bli lansert i 300 butikker i Sverige, og deretter i butikker i Danmark og Norge.

SAS-appen har også en ny funksjon som heter «Where to earn points». Den viser brukerne et kart over alle steder i nærheten der de kan opptjene poeng når de handler.

– Appen viser alle våre langsiktige partnere, for eksempel hoteller, bilutleiefirmaer og bensinstasjoner, forklarer Rohdin-Hurtig. – Men den viser også alle de nye butikkene og restaurantene der du kan opptjene poeng ved å dra EuroBonus-kortet

Med alle de nye mulighetene til å opptjene poeng utenom flyplassen lønner det seg å være EuroBonus-medlem selv om du ikke flyr så ofte. Poengene du opptjener på shopping, kan du for eksempel bruke på en bonusreise eller noe annet gøy i fremtiden.

– Hvert år bruker over en million EuroBonus-medlemmer poengene sine på en bonusreise, forteller Rohdin-Hurtig. – Det lønner seg virkelig å være medlem og opptjene poeng. 

Selv om du ikke har nok poeng til en hel bonusreise, kan du likevel bruke SAS EuroBonus-poengene dine til å betale for deler av reisen eller til å oppgradere flyreisen.

– Dessuten kan medlemmene nå bruke poengene sine på en hvilken som helst billett på en hvilken som helst flygning, sier Rohdin-Hurtig. – Selv om det ikke er flere tilgjengelige bonusseter på ønsket avgang, kan du kjøpe en ordinær billett og betale med poeng.

Her kan du lese mer om EuroBonus, blant annet om hvordan de som reiser mye, kan få enda flere fordeler: www.sas.no/eurobonus

LES OGSÅ