søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Få EuroBonus-poeng når du fyller drivstoff eller handler


Før var bonuspoeng på fly noe man fikk når man reiste. Slik er det ikke lenger.  

I dag kan du samle poeng på mange andre steder enn på flyet – blant annet på alle dine daglige innkjøp. Uten å vie det en tanke, kan du samle opp nok poeng for eksempel til en herlig feriereise eller oppgradere en planlagt reise til en plass på Business Class. 


Poeng overalt

Med SAS EuroBonus gjelder regelen om at mange bekker små gjør en stor reise. Du kan nemlig samle poeng hver dag, hele året. Har du som SAS EuroBonus-medlem et Mastercard, kan du tjene opp poeng hver gang du bruker kortet som betalingsmiddel. Det gjelder om du kjøper drivstoff eller mat. Poengene blir automatisk registrert på kontoen hos SAS, og de lagres i opp til fem år. Du tjener minst 10 poeng per 100-lapp du handler for med kortet – uansett hva du kjøper. 

I tillegg opptjener du poeng i mange butikker, kafeer og restauranter som SAS har inngått avtaler med. Det koster ingenting å bli medlem i SAS EuroBonus, og når du har meldt deg inn, kan du begynne å samle poeng umiddelbart og senere løse dem inn i flyreiser, hotellopphold, gavekort og mye annet.

 

Masse poeng på flyturen

Du får selvsagt poeng hver gang du flyr med SAS. På reiser i Europa tjener du mellom 250 og 2000 poeng én vei, avhengig av hvor reisen går og om du flyr i SAS Go eller SAS Plus. På lengre reiser, til Asia eller USA, tjener du mellom 3000 og 12000 poeng hver vei avhengig av bookingklasse. 

Betaler du en flyreise med poeng, får du en innenriks flyreise for 10 000 poeng, og for 20 000 poeng får du en reise tur/retur i Skandinavia eller Nord-Europa. Resten av Europa krever 30 000 poeng og for 60 000 poeng kommer du til USA eller Asia tur/retur. Skatter og avgifter kommer i tillegg.


Ta en tur på business class

Du kan også bruke poengene dine på å bli oppgradert til SAS Plus eller SAS Business. SAS har et auksjonssystem hvor du kan by med det antallet poeng du er villig til å gi for en oppgradering. I det hele tatt – det er mange direkte fordeler ved å være medlem i SAS EuroBonus – selv om du ikke flyr så ofte. Så meld deg inn gratis i dag og begynn å samle poeng med en gang. Det lønner seg. 

Les mer om EuroBonus-programmet og meld deg inn her

 

LES OGSÅ