LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  Bo på hotell for poengene dine  Noe av det viktigste på reise er overnattingen. Du vet vel at du kan bruke EuroBonus-poengene dine på hotellovernattinger over hele Europa? Tilbudet gjelder alltid for to personer. Frokost er inkludert.

  First Hotel

  First Hotel er en av Skandinavias ledende hotellkjeder med sentralt plasserte hoteller på utvalgte destinasjoner i Sverige, Norge, Danmark og Island. Noen utvalgte eksempler er First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel Mayfair i København og First Hotel Grims Grenka i Oslo.

  Her kan du lese mer om tilbudet
   

  Scandic Hotels

  Med sine 230 hoteller er Scandic en av Nordens største hotellkjeder. Scandics fokus ligger så klart på fornøyde gjester, men også på økologi og sosialt engasjement. Logg deg på EuroBonus-kontoen din, og bruk poengene på din neste reise.

  Her kan du lese mer om tilbudet
   

  Best Western

  Best Western er verdens største hotellkjede med over 4 000 hoteller i 100 land. Her kan du oppleve kvalitet og god service under samme tak. Du kan bruke poengene på hotellovernattinger i Danmark, Estland, Finland, Latvia, Norge, Polen og Sverige. 

  Her kan du lese mer om tilbudet
   

  Park Inn

  Park Inn by Radisson er en dynamisk hotellkjede som satser stort på å vokse i Europa, Midtøsten og Afrika. 

  Her kan du lese mer om tilbudet 

  Radisson Blu Hotels & Resorts

  Radisson Blu Hotels & Resorts tilbyr førsteklasses service og stor gjestfrihet på mer enn 180 hoteller i Europa, Midtøsten og Afrika. Radisson Blu har fått flere utmerkelser for «Beste hotellkjede» og er kjent for sin gode service og sin fornøydgaranti.

  Her kan du lese mer om tilbudet
   

  Radisson Blu Edwardian

  Reiser du til Storbritannia, kan tilbudene fra Radisson Blu Edwardian være noe for deg. Varemerket Radisson Blu Edwardian er en samling fire- og femstjerners hoteller i London, Manchester og Guildford, der du finner både store luksushoteller og intime boutiqehoteller.

  Her kan du lese mer om tilbudet 
   

  Thon Hotels

  Hotellkjeden Thon Hotels har over 60 hoteller i Norge og har utviklet tre ulike konsepter for å bedre kunne imøtekomme kundenes behov.

  Her kan du lese mer om tilbudet 

  LES OGSÅ

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies