Fly Stavanger Beirut

Bestill fly fra Stavanger til Beirut i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Stavanger til Beirut. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Stavanger og Beirut som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Stavanger Beirut – Opplev Libanons blomstrende hovedstad

Bestill fly Stavanger Beirut med SAS og opplev en dynamisk by. Til tross for det lange borgerkrigen på slutten av 1900-tallet har Beirut kommet seg raskt og i dag lever byen igjen opp til sitt rykte som "Lille Paris" og "Middelhavets Perle".

Nærheten til Middelhavet gjør Beirut til et perfekt reisemål for den som ønsker å kombinere en weekendtur med strandliv.

Beirut har virkelig noe å tilby for alle med sitt store utvalg av kultur, historie, shopping, arkitektur og bad. Når du bestiller fly fra Stavanger til Beirut bør du derfor benytte anledningen til å gå rundt i byen, nyte den unike atmosfæren og se på arkitekturen fra gamle dager. Hvis du liker natteliv har Beirut også mye å tilby og kan måle seg med mer kjente festbyer som London og New York. En reise til Beirut vil derfor ikke skuffe deg.

Bestill fly Stavanger Beirut i dag og få muligheten til å oppleve en av verdens mest levende byer!

Transport fra flyplassen

Når du ankommer Rafic Hariri International Airport er det enkelt å komme seg inn til sentrum. Du kan enten ta en taxi eller leie en bil. Flyplassen er trafikkert med taxier døgnet rundt og turen inn til byen tar bare ca. 30 minutter.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Stavanger Airport

SAS Fast Track

Når du reiser Stavanger Beirut i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Stavanger Aiport. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig