Fly Bergen Miami

Bestill fly fra Bergen til Miami i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Bergen til Miami. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Bergen og Miami som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Bergen Miami for en fantastisk ferie

Miami er Floridas hjerte, og lokker turister fra hele verden med sitt fantastiske klima og vakre strender, et storbyliv som garanterer god shopping, samt en kulturell påvirkning fra Sør-Amerika og Karibien. Når du booker dine flyreiser mellom Bergen og Miami, kan du neste forvente å få to ferier i ett. Nettopp fordi du finner utrolige kontraster. Her kan du velge mellom å ligge på en hvit sandstrand, slikke sol og stå på vannski. Dagen etter kan du befinne deg innimellom skyskraper, forretningsdistrikter og luksusbutikker.

Sol og strand

Miami er en av USAs mest kjente badebyer, noe som er forståelig gitt den hvite sanden og det langgrunne vannet. En av de mest populære strendene i området er Miami Beach. Her ligger også stranden South Beach, hvor du alltid er garantert en bra fest, samt den velkjente paradegaten Ocean Drive.

Miami Downtown

Lokkes du mer av kulturelle opplevelser og museumsbesøk, så er Downtown Miami bydelen for deg. Her finner du mange av byens museum og kunstgalleri. Har du booket billetter fra Bergen til Miami, vil du heller ikke gå glipp av Little Havanna, som ligger i samme område av byen. Little Havanna er en miniatyrversjon av Kuba med små sjarmerende restauranter og kubanske sigarbutikker, og er absolutt verdt et besøk.

Disney World

Følger hele familien med på reisen kan vi også anbefale et besøk til Disney World i Orlando, Florida. Her kan barna nyte hele fire temaparker og to vannparker, noe som med andre ord betyr et fartsfylt eventyr. Book dine billetter Bergen til Miami allerede i dag for å oppleve en av USAs mest heftige storbyer!

Transport fra Miami flyplass (MIA)

Miami Internasjonale flyplass er en av hovedflyplassene i Florida-området, og er en av USAs mest travle flyplasser. Flyplassen ligger omtrent 13 km fra Downtown Miami, i Miami-Dade distriktet. Herfra har du flere transportmidler å velge mellom, hvis du skal inn til Miami sentrum.

Buss

Ekspressbussen til Miami-Beach er en av de raskeste måtene å komme reise mellom Miami Beach og Miami Lufthavn. Bussen går hvert 30. minutt hele dagen, hver dag. Hvis du skal til andre området i Miami sentrum kan du også velge å ta vanlig Metrobuss, med linje 37 til South Miami eller linje 42 til Miami Springs.

Metro

Fra flyplassen kan du også velge å ta metroen inn til byen. Metroen er koblet opp mot North og Central terminal. Herfra kan du ta oransje linje, inn til byens sentrum. Denne går blant annet til bydelene Overtown, Downtown og South Miami. Metroen går med intervaller på 30 minutter i hverdagen, og med 15 minutter i helgene.

Taxi

Taxi er en av de vanligste måtene å reise til og fra flyplassen på. Taxiene finner du utenfor ankomstterminalene på flyplassen. Her kan du velge mellom en flat-fare-rate og en taksert fare-rate.

Leiebil

Miami har en strategisk god plassering i Florida, noe som gjør den til det perfekte reisemålet hvis du drømmer om en kjør-selv ferie i solskinnsstaten. Det er enkelt å leie en bil i Miami, da alle bilutleiefirmaer er samlet under samme tak. På flyplassen kan du hoppe om bord på MIA Mover, som tar deg direkte til bilutleiekontoret. Det er en god ide å bestille en bil på forhånd, slik at du er sikker på å få den typen du ønsker, og du slipper også å bruke ekstra tid på flyplassen, da bilen er klar til deg når du ankommer. Bestill en bil for turen til Miami

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Bergen flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser fra Bergen til Miami i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Bergen Airport. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig