Fly Bergen Genève

Bestill fly fra Bergen til Genève i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Bergen til Genève. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Bergen og Genève som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Bestill fly Bergen Genève

Opplev det vakre Genève, som ligger bare noen timer unna, perfekt for en helgetur, forretningsreise eller som utgangspunkt for en reise rundt i Sveits eller andre land i Europa. Vi tilbyr direkteflyg fra Stockholm, Oslo eller København hele året. Ta sjansen og bestill fly til klokkene hjemby og det fantastiske Genève allerede i dag!

Genève – Hjertet av Europa

Når du bestiller fly Bergen Genève vil du oppdage at den internasjonale byen Genève har mye å tilby. I tillegg til at Sveits nest største by tilbyr et rikt forretningsliv, der FNs europeiske hovedkvarter er lokalisert, er det også mye å underholde seg med som turist.

Byen har et bredt utvalg av museer, der kunstinteresserte kan besøke MAMCO og Centre d'Art Contemporain og se det nyeste som Europa har å vise når det gjelder moderne kunst. Å besøke The International Museum of the Reformation er et must for å lære mer om Sveits og Europas historie.

Hvis du har et interesse for klokker, har du også kommet helt rett, da Genève er urmakerens Mekka, som kan beundres på Patek Philippe Museum. Når du bestiller fly Bergen Genève vil du derfor ikke bli kjedelig!

Fly Bergen Genève – Få en kulinarisk opplevelse

Med sin sentrale beliggenhet i Europa, der Frankrike bare ligger 20 minutter unna og Italia mindre enn 2 timer unna, kan vi garantere at byen tilbyr en fantastisk matopplevelse. I Genève finnes det mer enn 1000 restauranter, og er derfor Sveits hovedstad når det gjelder matopplevelser.

Byen tilbyr et bredt utvalg av lokale spesialiteter som fondue, raclette, fiskeretter, røkt pølse og uimotståelige gryteretter. Til dette serveres selvfølgelig også vin av verdensklasse.

Transport til og fra Genève flyplass

Å fly fra Bergen til Genève er praktisk og når du ankommer flyplassen er det enkelt å komme seg inn til sentrum eller videre ut i Europa. Genève flyplass ligger på grensen mellom Sveits og Frankrike, bare 4 km fra sentrum av Genève. Hvis du ønsker å komme deg inn til byen, kan du velge mellom tog, buss, taxi eller leiebil. Du kan også enkelt komme deg til andre land i Europa, som Frankrike. Dette da flyplassen har direkte tog til flere store franske byer.

Tog

Den raskeste måten å komme seg fra flyplassen til sentrum er med tog. På flyplassen finner du en togstasjon som har forbindelser til både Frankrike og Sveits. Uansett hvilket tog du tar, er endestasjonen Cornavin som ligger sentralt i Genève. Turen til Cornavin tar bare åtte minutter.

Buss

Hvis du vil bruke transporttiden til å se litt av byen, er buss et godt valg. Busslinje 10 går til sentrum av Genève hvert 10. minutt.

Taxi

Den mest komfortable måten å komme seg til sin endelige destinasjon er med taxi. Du finner taxiholdeplassen utenfor ankomsthallen.

Leiebil

Å leie en bil er en god ide som gir deg stor frihet og som du også kan tjene EuroBonus-poeng på.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Bergen flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser fra Bergen til Genève i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Bergen Airport. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig