Fly Trondheim Haugesund

Bestill fly fra Trondheim til Haugesund i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Trondheim til Haugesund. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Trondheim og Haugesund som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly fra Trondheim til Haugesund

Besøk igjen eller opplev det naturrike Haugesund. Haugesund ligger mellom Bergen og Stavanger og er et perfekt reisemål for deg som vil oppleve Norge. Preikestolen og Trolltunga kan nås innen en dagstur, men også naturen rundt byen er verdt et besøk i seg selv. Fjorder, fjellvandring og vakker utsikt er ord som forbindes med reisemålet. SAS tilbyr fly fra Trondheim til Haugesund hele året.

Haugesund

Allerede i luften på flyet fra Trondheim til Haugesund vil du se den fantastiske naturen som tiltrekker seg dagsturer. Som feriested er Haugesund som skapt for den friluftsmenneske. Høye fjell og norske fjorder skaper rammen for flere aktiviteter, ikke minst fiske. Vannene rundt Haugesund er fiskerike, og du kan delta på arrangert fisketurer hvis du ikke har egen båt.

Haugesund er en mellomstor norsk by. Byen er et kommersielt sentrum, og inntektene kommer hovedsakelig fra olje, gass og sjøfart. Utdanning og konferanser er også viktige næringer. Utvalget av varer og tjenester er større enn det som kan forventes av en by av denne størrelsen. Du finner både moderne kjøpesentre og sjarmerende lokale butikker.

Ikke glem et par behagelige turgående eller vandresko når du pakker for flyet fra Trondheim til Haugesund!

Historie

Haugesund ble grunnlagt som by i 1854, men har røtter som går tilbake til vikingtiden. Sør for Haugesund ble Norge forent i 872 av Harald Hårfagre, en handling som ble tildelt et riksmonument på 1800-tallet. Det som fikk Haugesund til å blomstre på 1800-tallet var den rike tilgangen på sild, og senere verftindustrien som var ledende i Norge.
Rundt om i landskapet kan du se det rike arven fra vikingtiden.

Kultur

Haugesund har flere store festivaler, hvorav de to største er Sildajazzfestivalen og Den Norske Filmfestivalen. Under Hamndagene kan du delta på "Verdens lengste sildebord" der du kan prøve all slags lækker sild. Haugesund arrangerer også Rockfest Haugesund, Kulturnatten og "barn-er-best-festivalen".

Under ditt besøk i Haugesund må du ikke glemme den indre havnen som er full av liv både dag og natt. Ta en spasertur og nyt den friske havluften, eller stoppe på et av de mange kafeene, restauranter eller barer. Lengst vannet kan du kjøpe ferske skalldyr eller spise nylig fanget fisk. Havnen ligger i hjertet av byen og er et naturlig møtested og utgangspunkt for ekspedisjoner ut i fjorden.

Bestill fly fra Trondheim til Haugesund og opplev en marin perle!

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Trondheim flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser fra Trondheim til Haugesund i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Trondheim flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig