Fly Tromsø Nice

Bestill fly fra Tromsø til Nice i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Tromsø til Nice. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Tromsø og Nice som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly fra Tromsø til Nice 

Fly fra Tromsø til Nice og opplev en storby med et rikt kulturliv og fantastisk mat. Opplev kunsten, kulturen, historien og atmosfæren i et av Frankrikes mest populære reisemål.  

Bestill dine billetter allerede i dag, og fly Tromsø Nice med SAS! 

Opplev Nice og den Franske Riviera 

Nice er en by med mange navn, som har lokket mange besøkende gjennom årene. Det er ikke vanskelig å forstå byens popularitet hvis man ser på dens kombinasjon av vakre bygninger, spennende mat og gode muligheter for sol og bad. Nice ble grunnlagt allerede rundt år 350 f.Kr. og har periodevis vært en del av Italia, noe som vises både i kulturen og mattradisjonen i området. 

Kulinariske opplevelser 

Restaurantene i Nice er gjerne verdt en reise i seg selv, og byr på det beste fra det lokale og franske kjøkkenet. Besøker du Nice kan du gjerne teste ut Socca, en kikertpannekake som er en spesialitet i Sør-Frankrike, eller en Niçois salat, som er en klassisk fransk salat med egg og tunfisk. Fra Nice kan du også dra på utflukt til vingårder i nærheten, hvor vinsmaking er en populær aktivitet. Er du ute etter en kulinarisk opplevelse du ikke vil glemme, kan vi absolutt anbefale Nice.

Shopping og strandliv 

Nice har også et bredt spektrum av shoppingmuligheter. Her finner du butikker med alt fra store designmerker, til mer lommebokvennlige alternativer. Avenue Jean Médecin er en kjent shoppinggate hvor du finner både mindre og større kjedebutikker. Nice sitt største kjennetegn er kanskje den palmedekte strandpromenaden med en nydelig strand, denne strekker seg 7 km fra gamle byen og har en nydelig utsikt over Middelhavet. Stranden på nedsiden av promenaden er også svært populær blant badeglade turister og den lokale befolkningen. 

Kultur og severdigheter 

I Nice finnes det mange kulturelle og historiske severdigheter. Gamlebyen, med navn Vieux Nice, er et typisk fransk pittoresk område med sjarmerende gater og pastellfargede hus. I gamlebyen finner du også et område som kalles Castle Hill, eller la Colline du Château. La Colline du Château finner du øverst på en topp, med utsikt over store deler av byen. Tar du turen opp hit vil du oppleve nydelige omgivelser og en fantastisk utsikt over Nice by! 

Er du interessert i flere gode reisetips til Nice og områdene rundt? Da kan du besøke vår reiseguide – Scandinavian Traveler. Her har vi samlet mange gode tips for en fantastisk ferie i Nice. Blant annet kan du finne gode tips til hvor du burde spise og hvor du kan finne de beste markedene. 

Transport fra Nice flyplass (NCE) 

Nice flyplass, også kjent som Nice Côte d’Azur Airport, befinner seg helt ute ved havet, omtrent 7 km sør-vest for Nice. Flyplassen er godt koblet til både Nice, Cannes og Monacco, og det finnes blant annet helikopterturer mellom Monacco og flyplassen. Skal du derimot til Nice, finnes det flere og mer rimelige transportmidler til og fra byen.

Buss

Fra flyplassen går det både lokalbusser og ekspressbusser til Nice sentrum. Fra flyplassen kan du velge å ta de lokale busslinjene, som stopper på andre siden av parkeringsplassen foran Terminal 1. Ønsker du en litt mer effektiv reise, kan du velge å ta ekspressbussene som går til gamlebyen i Nice og strendene i dette området. Disse går med intervaller på 20 minutter og går fra begge terminalene på flyplassen.

Trikk

Fra flyplassen kan du ta linje 2 inn til bysentrum. Denne går fra begge terminalene og tar omtrent 30 minutter inn til Promenade des Arts i Nice by.

Tog

Du kan også velge å ta toget. Togstasjonen finner du omtrent 500 meter fra Terminal 1. 

Taxi

Ønsker du å ta en taxi finner du disse utenfor begge terminalene. Husk at taxi-sjåførene gjerne tar betalt for bagasje eller ekstra passasjerer, samt bompenger.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Tromsø flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser Tromsø Nice i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Tromsø flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig