Fly Molde Warszawa

Bestill fly fra Molde til Warszawa i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Molde til Warszawa. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Molde og Warszawa som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly fra Molde til Warszawa – Opplev Warszawa

Når du reiser til Warszawa får du en unik historisk opplevelse som ingen andre. Warszawa er en storby som har gjennomgått en av verdens mest omfattende og detaljerte restaureringer. Andre verdenskrig etterlot byens bygninger totalt ødelagt og befolkningen sank fra 1,3 millioner innbyggere til bare 600 000. Men byen har smakfullt blitt gjenoppbygget og står i dag like praktfull som den gjorde før krigen og tilbyr en sjarmerende atmosfære som nytes av både turister og lokalbefolkningen.

Warszawa er den perfekte storbyen å oppleve til fots og her finnes et utvalg av opplevelser for alle besøkende. Her kan du nyte et opphold på vakre hoteller og få kulinariske opplevelser på lokale polske restauranter av internasjonal standard. I byen kan du oppleve alt fra områder som Gamlebyen, deres vakre og velbevarte parker som Lazienkiparken og det imponerende kongelige gamle slottet. Denne storbyen har noe for alle. Uansett om du er ute etter shopping, kulinariske opplevelser, historisk interessert eller bare nyter kunst, kan du finne det i den polske hovedstaden Warszawa.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig