søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Warszawa

Fly til Warszawa

Fly direkte fra/via København til Warszawa og oppdag Polens hovedstad. I lavpriskalenderen finner du mange billige flybilletter.

 

Ukentlige direkteavganger til Warszawa

Fly SAS fra Oslo til Warszawa, og kom raskt fram med flere ukentlige direkteavganger. Turen til den polske hovedstaden tar bare to timer når du flyr direkte. Vi har også flyavganger fra både Oslo, Trondheim og Stavanger med mellomlandinger. Når du har én mellomlanding, tar turen ned til 3 timer. 

Finn dine billetter til Warszawa nå

 

Få barnerabatt på flybilletter med SAS

Når du flyr SAS med barna dine, får du stor barnerabatt, slik at det blir mer overkommelig for deg å vise dine barn verden. Barn som er mer enn en uke gamle og under to år får 90% i rabatt, når de sitter på fanget til en voksen, mens barn mellom 2 og 11 år får opptil 25% i rabatt på flybilletter. Ønsker du at barnet ditt på under to år skal ha sitt eget sete, er prisen den samme som for de større barna.

Mer om å reise med barn

Reis raskt og billig med SAS Go Light

SAS Go Light er den perfekte reiseklassen for deg som ikke trenger ha med så mye bagasje. I billetten er det inkludert 8kg håndbagasje samt en pc-veske eller lignende, noe som er helt perfekt til en kortere tur. Du får naturligvis samme gode service som du er vant til når du flyr SAS, samt fritt setevalg på telefonen din fra 22 timer før avreise, gratis kaffe og te om bord og mye mer.

Les mer om SAS Go Light og de andre reiseklassene våre

 

Oppdag verden med EuroBonus

Med EuroBonus kan du oppdage mer av verden for mindre penger. Hver gang du flyr med SAS, opptjener du nemlig poeng som du blant annet kan bruke på nye flybilletter. Du kan også knytte et kredittkort til EuroBonus-medlemskapet og opptjene poeng hver gang du kjøper noe med kortet. I tillegg til flybilletter kan du bruke poengene på billeie eller hotellopphold.

Bli medlem av EuroBonus

 

FINN BILLIGE FLYBILLETTER TIL WARSZAWA

Ta en titt i lavpriskalenderen og finn våre billigste flybilletter til Warszawa. Du kan enkelt få en oversikt over alle våre avganger og priser i lavpriskalenderen, og når du finner et godt tilbud, kan du rolig slå til. Vår 24-timers angrerett gir deg mulighet til å kjøpe flybillettene når du ser en god pris, og så spørre reisefellene dine etterpå om billettene passer.

Se vår lavpriskalender

Warszawa Chopin lufthavn

Warszawa Chopin lufthavn ligger ca. 8km utenfor sentrum av Warszawa og er Polens travleste flyplass. Flyplassen ble innviet i 1934 og ble mer eller mindre helt ødelagt under 2. verdenskrig av den polske motstandsbevegelsen. Under den kalde krigen ble flyplassen gjenoppbygd, og etter kommunismens fall ble den modernisert ytterligere. I 2001 skiftet flyplassen navn fra Okęcie til Chopin – de lokale bruker likevel ofte fortsatt det gamle navnet.

 

Kontakt:

Żwirki i Wigury 1

00-906 Warszawa

Tlf.: +48 22 650 42 20

Hjemmeside

Transport til og fra Warszawa lufthavn

Når du skal inn til byen fra Warszawa lufthavn, kan du ta buss, tog eller taxi. Fordi flyplassen bare ligger 8km utenfor sentrum av byen, er turen inn til Warszawa relativt kort. På flyplassen finner du flere forskjellige busslinjer som alle stopper ved byens primære transportknutepunkter og ved de største hotellene. Under flyplassen finner du dessuten togstasjonen, og derfra kan du ta et tog inn til byen.

Ute foran terminalen finner du taxier. Vi anbefaler at du alltid tar en taxi med tydelig drosjeløyve i ruten. På flyplassens hjemmeside kan du se hvilke taxiselskaper flyplassen anbefaler.

 

Bilutleie på Warszawa lufthavn

Hvis du vil leie bil på Warszawa Chopin lufthavn, kan du se etter bilutleiefirmaene i ankomsthallen og på mezzaninen. Hvis du ønsker at bilen er klar når du ankommer, er det en god idé å booke den på forhånd. På den måten får du også den beste prisen.

Lei en bil på Warszawa lufthavn

 

Offentlig transport i Warszawa

I Warszawa finner du et finmasket og velfungerende nett av offentlig transport. Det er både busser, trikker og metro, noe som gjør det enkelt å komme seg rundt i hele byen.

Du kan kjøpe billetter som gjelder for alle tre transporttypene i billettautomater rundt omkring i byen, på alle metrostasjoner og ved noen av buss- og trikkestoppestedene. Billettautomaterne har blant annet instruksjoner på engelsk, og billettinformasjonen står også på engelsk på billettene. Du kan også kjøpe billetter på bussene og trikkene og i kiosker i hele byen.

Vær oppmerksom på at byen er inndelt i to soner. Hvis du skal langt, kan det derfor være at du må kjøpe en 2-sonersbillett. Dessuten finnes det billetter til korte turer, dagsbilletter, weekendbilletter og gruppebilletter.

Les mer om offentlig transport i Warszawa

 

Opplev Warszawa

Warszawa har vært befolket siden 800-tallet og har vært Polens hovedstad siden 1596. I mange hundre år var byen sentrum for beleiringer og kriger, og under andre verdenskrig ble det meste av den gamle bydelen jevnet med jorden. Siden er den gamle bydelen blitt gjenoppbygget, noe som gjør stemningen i Warszawa svært annerledes enn i mange andre europeiske storbyer. Warszawa har også en nyere bydel som ble bygd på 1400-tallet, og som derfor strengt tatt er eldre enn den gamle bydelen, siden den ikke ble destruert under andre verdenskrig.

Du finner imidlertid mye mer enn historie i Warszawa. Blant mye annet kan du finne god og ærlig mat til gode priser. Gå som de lokale til en ”Bar Mleczny”, som direkte oversatt betyr “melkebar” – en slags polsk kafeteria, hvor du kan få god og vellaget mat som ofte er basert på melkeprodukter.

Bestill miniferie til Warszawa

Fakta om Warszawa

Valuta: Polske zloty

Tidsforskjell: 0

Språk: Polsk

 

Den polske ambassaden:

Olav Kyrres Plass 1

0273 Oslo

Tlf.: +47 24 11 08 77

E-post: Hjemmeside

 

Den norske ambassaden i Polen:

ul. Chopina 2A

00-559 Warszawa

Tlf.: +48 22 696 40 30

E-post: emb.warsaw@mfa.no

Hjemmeside

Annet

Kjøp reiseforsikring

 

Flere SAS-destinasjoner