Fly til Warszawa

Warszawa er en ny som har reist seg fra ruinene etter menge år med ødeleggelser under krigen. I dag er det en livlig og moderne by som er populær blant turistene. Gjør deg klar til å lære mer om byens historie mens du utforsker gamlebyen.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Warszawa i Polen fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Warszawa

Bestill reisen med SAS på forhånd, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Besøk lavpriskalenderen vår for en totaloversikt over alle SAS’ destinasjoner. Alle SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og legge planer senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Warszawa sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Warszawa.

Fly til Warszawa og nyt Polens hovedstad

Polens hovedstad, Warszawa, er en storby som yrer av liv og huser UNESCOs verdensarvsteder, en nydelig gamleby og kontrasterende moderne arkitektur. Mellom ølhallene og de særegne kafeene, finner du en livlig by med mye å tilby.

Når du ikke utforsker gamlebyen til fots eller besøker Det kongelige slott, kan du besøke en av byens mange museer eller lære om den lokale kulturen i Palasset for kultur og vitenskap.

Listen over ting å gjøre i Warszawa er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til <em>Warszawa</em>

Fly med SAS til Warszawa Chopin flyplass, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Warszawa Chopin flyplass

Warszawa vil underholde deg i mange dager. Besøk en av de flotte museene byen har å tilby – som Det polske vodkamuseet eller Opprørsmuseet. Eller rusle ned gatene og nyt de vakre omgivelsene.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Warszawa

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Warszawa inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.