Fly til Warszawa

We are travelers.

SAS flyr til Warszawa i Polen fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Warszawa – bestill nå

Bestill reisen med SAS på forhånd, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Besøk lavpriskalenderen vår for en totaloversikt over alle SAS’ destinasjoner. Alle SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og legge planer senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Warszawa sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Warszawa.

Fly til Warszawa og nyt Polens hovedstad

Polens hovedstad, Warszawa, er en storby som yrer av liv og huser UNESCOs verdensarvsteder, en nydelig gamleby og kontrasterende moderne arkitektur. Mellom ølhallene og de særegne kafeene, finner du en livlig by med mye å tilby.

Når du ikke utforsker gamlebyen til fots eller besøker Det kongelige slott, kan du besøke en av byens mange museer eller lære om den lokale kulturen i Palasset for kultur og vitenskap.

Listen over ting å gjøre i Warszawa er endeløs, og her finner man noe for alle.

Warszawa

Warszawa er en ny som har reist seg fra ruinene etter menge år med ødeleggelser under krigen. I dag er det en livlig og moderne by som er populær blant turistene. Gjør deg klar til å lære mer om byens historie mens du utforsker gamlebyen.

Fly med SAS til Warszawa Modlin flyplass, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Warszawa Modlin flyplass

Warszawa vil underholde deg i mange dager. Besøk en av de flotte museene byen har å tilby – som Det polske vodkamuseet eller Opprørsmuseet. Eller rusle ned gatene og nyt de vakre omgivelsene.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Warszawa

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Warszawa inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud