Fly Kristiansand Alicante

Bestill fly fra Kristiansand til Alicante i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Kristiansand til Alicante. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Kristiansand og Alicante som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Kristiansand Alicante – Opplev Spanias østkyst

Alicante er en by øst i Spania, i en vakker bukt ved Middelhavet. Her møtes byliv og shopping med idylliske smug, varmt vann og vakre strender. Byen, som er et sant shoppingmekka, har et stort shopping-utvalg, så husk å pakke lett før du setter deg på flyet Kristiansand Alicante.

For deg som lengter etter naturopplevelser eller spenning finnes det mange muligheter til å ro, vandre, snorkle og mye annet. Alicante er en av flere perler ved den spanske østkysten, som bærer navnet Costa Brava. Costa Brava, hvor sanden kiler mellom tærne på den flere mil lange sandstranden som strekker seg oppover langs kysten. Alicante-regionen er et av de mest populære reisemålene i Spania, og det finnes flere små fiskelandsbyer langs havet verd et besøk. Et ferieopphold her gir garantert sol, bad og andre herligheter utover det vanlige.

Bestill fly Kristiansand Alicante allerede i dag!

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, hvor alle våre beste reisetips for Alicante er samlet.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig