Fly Harstad-Narvik Palma de Mallorca

Bestill fly fra Harstad-Narvik til Palma de Mallorca i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Harstad-Narvik til Palma de Mallorca. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Harstad-Narvik og Palma de Mallorca som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Harstad-Narvik Palma og oppdag den mangfoldige øya

Staden Palma er en klassisk ferieby, allerede i 1955 landet det første svenske charterflyet på Mallorca. Grisepartiene har hatt sin storhetstid og i dag forbindes Palma med avslapning, historiske miljøer, spennende aktiviteter og fantastisk klima. Øya er en sann turistmagnet og de fleste som reiser hit har som mål å nyte solen, havet og de hyggelige omgivelsene.

Palma føles romantisk og vennlig og som reisemål passer den godt både for familien med barn og for det sofistikerte kjærlighetsparet som ønsker å få en kulinarisk opplevelse. Palmas strender er velkjente, men det er også fullt mulig å være aktiv under oppholdet på øya. Fotturer, sykling, golf og ridning er noen populære aktiviteter.

Historie og severdigheter

Lik mange andre byer i Middelhavet bærer også Palma en lang historie, byen var en gang under romersk styre. Historien minner om seg selv gjennom de mange interessante og vakre bygningene og kirkene fra ulike tidsaldre som er spredt over øya. Det er mye å se i Palma og på hele Mallorca, blant annet katedralen La Seu fra 1300-tallet. Et reisetips blant tusenvis av andre følger her:

Kjør bil en knapp time fra Palma til Deia og museet Son Marroig som har en fantastisk utsikt over havet. Fortsett deretter inn til landsbyen og nyt de lokale råvarene forfinede til perfeksjon i mesterkokkens Josef Sauerschells Michelin-stjerne restaurant Es Raco d'Es Teix. Har du fortsatt energi igjen, ta en spasertur gjennom de vakre gatene og frisk opp med "Wake up dance" som skjer hver lørdag.

Bestill fly Harstad-Narvik Palma allerede i dag og bli kjent med den mangefasetterte øya!

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, der alle våre beste reisetips for Palma de Mallorca er samlet.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig