søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise

Golfreiser

SAS flyr deg til flotte golfdestinasjoner hvor du kan spille golf på golfbaner i verdensklasse.

Bestill en golfferie med familie eller venner og besøk Skottland og golfens hjem. Du kan også pakke golfkøllene og dra til varmere temperaturer i Spania.

Bestill golfreisen med SAS

 • Bestill golfreiser med SAS og spill på golfbaner over hele verden. Vi tilbyr flygninger til mange populære golfdestinasjoner som Edinburgh, Dublin, Malaga og Palma de Mallorca – bare for å nevne noen. Det disse destinasjonene har til felles, bortsett fra fantastiske golfanlegg, er at du kan kombinere golfreisen med shopping, kultur og god mat.

  Vi tilbyr flygninger for alt fra lange golfreiser til en golfweekend, avhengig av hvilken golfferie du drømmer om. Siden SAS alltid flyr til sentrale flyplasser, trenger du ikke å bruke unødvendig tid på å komme deg til/fra flyplassen.

  Bestill golfreisen din med SAS i dag!

Populære golfdestinasjoner i Europa

 • Golfreiser til Edinburgh

  Edinburgh
  Historien til Edinburgh gjør Skottlands hovedstad til en fascinerende destinasjon for golfturer. På grunn av de utrolig mange golfbanene har Edinburgh blitt kalt «golfens hjemby».

  Byen ligger på toppen av vulkaner, noe som gir den en helt unik beliggenhet. På golfreisene spiller du derfor ikke bare på noen av verdens beste golfbaner, men er også omgitt av fantastiske omgivelser.

  De to banene på Dalmahoy Golf and Country Club er blant de beste i Edinburgh. Solheim Cup har for eksempel blitt arrangert på den østlige banen.

 • Hvis du drar til Edinburgh, bør du også besøke St Andrews i nærheten. St Andrews fra 1400-tallet er det eldste golfstedet i verden. Med sine sju golfbaner er St Andrews Links det største golfkomplekset i Europa. Old Course er den mest berømte, også kalt golfens hjem. For å kunne spille her må du bestille golftimen minst ett år i forveien!

   

 • Golfreiser til Dublin

  Dublin
  Dublin, Irlands hovedstad, har over 80 omliggende golfbaner og er et perfekt reisemål for en golfferie. Dublin tilbyr en flott blanding av forskjellige kurs i verdensklasse. Spill på baneanlegg som Druids Glen eller fantastiske kystbaner som Portmarnock Links, bare for å nevne noen.

  I tillegg til golfbaner byr Dublin på et rikt shopping- og kulturliv. Musikk er også viktig i Dublin. Her kan du lytte til morgendagens irske stjerner mens du drikker en halvliter Guinness ved det 19. hullet.

 • Golfreiser til Malaga

  Malaga
  Malaga er den største byen på Costa del Sol og en av Spanias mest populære golfdestinasjoner. Velg blant hundrevis av golfbaner og golfanlegg i Malaga-området. To av de mest berømte golfbanene er Torrequebrada og Lauro Golf.

  Marbella, nær Malaga, er også en populær destinasjon for golfturer.

  I tillegg til flotte golfbaner og et fantastisk klima, har byen mange fine restauranter og et stort utvalg av butikker.

 • Golfreiser til Palma de Mallorca

  Palma de Mallora
  Med sine 300 dager med solskinn hvert år og sine 20 fantastiske golfbaner er Palma en perfekt golfdestinasjon! I tillegg til golfturen og golfbanene avhøy kvalitet, har også selve byen mye du kan utforske!

  Den flerkulturelle byen Palma består av en fantastisk blanding av gammelt og nytt. Gatene er fulle av kafeer og koselige barer, og i de smale smugene finner du palasser og monumenter fra middelalderen.

Bestill SAS Plus – med mer bagasje og Fast Track inkludert

En SAS Plus-billett inkluderer 2 x 23 kg bagasje. Perfekt for én koffert og golfbagen!

Mer om SAS Plus

Pris og tilgjengelighet oppdateres hver gang et søk utføres. I lavpriskalenderen vår kan du se alle destinasjonene våre og våre beste tilgjengelige priser!

Inspirasjon til golfreisen

Alltid med SAS

 • SAS lavpriskalender

  SAS lavpriskalender
  Bestill golfturen i god tid i forveien for å øke sjansene dine for å finne billigere flygninger. I lavpriskalenderen vår finner du våre beste tilgjengelige priser.

 • 24-timers åpent kjøp

  24-timers åpent kjøp
  Vårt 24-timers åpent kjøp gjør at du kan kansellere flygningen gratis innen 24 timer etter bestilling helt gratis.

 • Barnerabatter på flybilletter

  Barnerabatter
  Vis barna dine verden med en golfreise og få barnerabatter på flybilletter.

En bærekraftig forretningsmodell

 • En bærekraftig forretningsmodell

  Det er viktig å finne måter å reise på uten å påvirke miljøet på en negativ måte. SAS er opptatt av å være en del av å finne løsninger, som vi gjør. Å legge til rette for bruk av biodrivstoff i stor skala er en kontinuerlig løsning.

  I tillegg CO2-kompenserer vi alle SAS-billetter som kjøpes av våre EuroBonus-medlemmer og reisende på opptil 26 år.

  Mer om vårt bærekraftarbeid