søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Palma de Mallorca

FLY TIL PALMA DE MALLORCA

Alltid inkludert i din flybillett til Mallorca

Det skal være praktisk å fly med oss til den populære spanske ferieøya Mallorca. Derfor er alt inkludert i din flybillett, så du ikke skal tenke på tilleggs - og ekstra utgifter når du bestiller fly:

Det tar ca. 3 timer å fly til Mallorca, og selv om det ikke er lenge, vil vi gjerne at du har det godt mens du flyr med oss:

Opptil 90% barnerabatt

Når du flyr med oss til Mallorca, får du alltid gode rabatter på dine barns flybilletter. Barn under 2 år får opptil 90% rabatt på billettprisen, og du kan gratis ta med barnevogn/klappvogn til de minste. I aldersgruppen 2–11 år, får du 25% rabatt på ditt barns flybillett.

Er det din første flytur med barn, så ta gjerne kontakt med vårt mannskap på lufthavnen – de er nemlig topptrent i å ta ekstra godt vare på deg når du er i luften.

Få mer info om barnerabatt og flyreiser med barn

 

Bli medlem av vår fordelsprogram EuroBonus

Som medlem av vår fordelsprogram opptjener du poeng hver gang du flyr med oss. Et medlemskap er også din adgangsbillett til massevis av fordeler som f.eks. fri Wifi på ditt fly og aktuelle tilbud for medlemmer.

Du kan også opptjene poeng, når du f.eks. booker hotell og bil hos våre mange partnere, og dine poeng kan du i en fei forvandle til rabatt på flyreiser og bruke til shopping i vår nettbutikk.

Husk også å påmelde dine barn og opptjen poeng på deres flybilletter.

Kort om Mallorca

Valuta: euro (EUR)

Tidsforskjell: ingen

Språk: Spansk

 

Turistinformasjon:

www.infomallorca.net

 

MER OM PALMA DE MALLORCA

Kjøp reiseforsikring

Spania

Flere SAS-destinasjoner