søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Palma de Mallorca i Spania fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Palma de Mallorca – bestill nå

Jo tidligere du bestiller reisen på SAS, desto billigere kan billettene være. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere. 

 • cl--plane-right Flyplass: Palma de Mallorca flyplass (PMI)
 • cl--credit Valuta: Euro
 • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC+2
 • cl--globe Offisielt språk: Spansk

Rabattbilletter for barn

Opplev Mallorca med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter, slik at det blir rimeligere for deg å ta med barna på reisen til Mallorca. Der er det mange familievennlige ting å gjøre når du kommer frem.

Fly til Mallorca og nyt en øyferie på stranden

Mallorca er en av Spanias mest populære reisemål om sommeren, takket være øyas myke sandstrender og lokkende, blå vann. Her finner du små havner, dramatiske kystlinjer og små og sjarmerende landsbyer som venter på å bli utforsket.

Når du ikke soler deg på stranden eller utforsker underjordiske huler, kan du klatre opp i åsene for å besøke et gammelt slott eller spise fersk sjømat på torget i Palma. 

Listen over ting å gjøre i Mallorca er endeløs, og her finner man noe for alle. 

Fly til Palma de Mallorca med SAS
 • Natur i Palma de Mallorca
 • Landskap i Palma de Mallorca
 • Vakker natur i Palma de Mallorca
 • Hvorfor Palma de Mallorca?
 • Fly med SAS til Palma de Mallorca flyplass (PMI)
 • Vil du ha mer komfort?
 • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Palma de Mallorca

Hos SAS er vårt fokus at alle reisende får en avslappende og komfortabel reise, uavhengig av hvilken billettype du reiser på. På flygningen til Mallorca får du alltid enkelte SAS-fordeler, blant annet enkel innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. EuroBonus gir deg mer av verden og belønner deg når du reiser. Hvis du er medlem av EuroBonus, vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partner-flyselskaper i Star Alliance. Du kan deretter bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Palma de Mallorca

Når du ikke er hjemme, trenger du kanskje et sted å bo og en måte å komme deg rundt på. Gjennom partnerne våre kan du lett finne og bestille et hotell som passer for deg og leie en bil som dekker behovene dine.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Palma de Mallorca og la deg inspirere