SAS bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for å gjøre ditt besøk på nettstedet vårt så hyggelig som mulig. Noen informasjonskapsler er teknisk nødvendige for at nettstedet skal fungere, og er derfor alltid aktivert. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere interessen din basert på søk og annen atferd under ditt besøk på nettstedet.

Ved å klikke på "Jeg godtar" samtykker du til alle informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at opplevelsen din kan bli påvirket hvis du velger å ikke godta alle informasjonskapsler, i tillegg til at noen områder eller funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer som forutsatt.

I innstillinger for informasjonskapsler kan du gi et kontrollert samtykke. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du endrer innstillingene i retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Fly til Palma de Mallorca

We are travelers.

SAS flyr til Palma de Mallorca i Spania fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Palma de Mallorca – bestill nå

Jo tidligere du bestiller reisen på SAS, desto billigere kan billettene være. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Mallorca med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter, slik at det blir rimeligere for deg å ta med barna på reisen til Mallorca. Der er det mange familievennlige ting å gjøre når du kommer frem.

Fly til Mallorca og nyt en øyferie på stranden

Mallorca er en av Spanias mest populære reisemål om sommeren, takket være øyas myke sandstrender og lokkende, blå vann. Her finner du små havner, dramatiske kystlinjer og små og sjarmerende landsbyer som venter på å bli utforsket.

Når du ikke soler deg på stranden eller utforsker underjordiske huler, kan du klatre opp i åsene for å besøke et gammelt slott eller spise fersk sjømat på torget i Palma.

Listen over ting å gjøre i Mallorca er endeløs, og her finner man noe for alle.

Palma de Mallorca

Mallorca er Middelhavets stjerne, en herlig strandutflukt med turkist vann, fredelige bukter og avslappet øyatmosfære. Øya er også full av historie, kultur og ting å gjøre. Gjør deg klar til å spise fersk sjømat, utforske mauriske ruiner og nyte nattelivet i hovedstaden Palma.

Fly med SAS til Palma de Mallorca flyplass, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Palma de Mallorca flyplass

På reisen til Mallorca kan du tilbringe dagen på vannet på et båtcruise, og oppleve øya sett fra havet. Du kan ha en stille kveld på en restaurant ved sjøen og nyte den vakre solnedgangen. Mallorca gir deg fantastisk natur, god mat og krystallklart vann.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Palma de Mallorca

Hos SAS er vårt fokus at alle reisende får en avslappende og komfortabel reise, uavhengig av hvilken billettype du reiser på. På flygningen til Mallorca får du alltid enkelte SAS-fordeler, blant annet enkel innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse:
SAS GO
SAS PLUS
24-timers åpent kjøp
Ja
Ja
Håndbagasje
1 x 8 kg
2 x 8 kg
Innsjekket bagasje

LIGHT
Nei

SMART/PRO
1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track*
Nei
Ja
SAS Lounge*
Kan legges til mot et gebyr
Ja
Mat og drikke
Nei
Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid