LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Palma de Mallorca

  FLY MED SAS TIL PALMA DE MALLORCA

  Alltid inkludert i din flybillett til Mallorca: 24 timers åpent kjøp, barnerabatt, setevalg og mye mer!


  Det skal være praktisk å fly med oss til den populære spanske ferieøya Mallorca. Derfor er alt inkludert i din flybillett, så du ikke skal tenke på tilleggs - og ekstra utgifter når du bestiller fly:

  Valg av sete er inkludert i prisen
  • Du får opptil 90 % barnerabatt

  Det tar ca. 3 timer å fly til Mallorca, og selv om det ikke er lenge, vil vi gjerne at du har det godt mens du flyr med oss:

  • Spar tid i lufthavnen med online sjekk inn
  • Kaffe & te – helt gratis
  • Alltid et nordisk mannskap som tar deg imot

  Finn din flyavgang og pris med det samme eller last ned vår app – så kan du alltid lettvint finne ditt fly til Mallorca direkte på mobilen.

  Opptil 90 % barnerabatt!

  Når du flyr med oss til Mallorca, får du alltid gode rabatter på dine barns flybilletter. Barn under 2 år får opptil 90 % rabatt på billettprisen, og du kan gratis ta med barnevogn/klappvogn til de minste. I aldersgruppen 2-11 år, får du 25 % rabatt på ditt barns flybillett.  

  Er det din første flytur med barn, så ta gjerne kontakt med vårt mannskap på lufthavnen – de er nemlig topptrent i å ta ekstra godt vare på deg når du er i luften.

  Få mer info om barnerabatt og flyreiser med barn.

  Få gode tilbud og rabatter – bli medlem av vår fordelsprogram EuroBonus

  Som medlem av vår fordelsprogram opptjener du poeng hver gang du flyr med oss. Et medlemskap er også din adgangsbillett til massevis av fordeler som f.eks. fri Wifi på ditt fly og aktuelle tilbud for medlemmer.

  Du kan også opptjene poeng, når du f.eks. booker hotell og bil hos våre mange partnere, og dine poeng kan du i en fei forvandle til rabatt på flyreiser og bruke til shopping i vår nettbutikk.

  Husk også å påmelde dine barn og opptjen poeng på deres flybilletter.

  guide

  Palma de Mallorca – den lille storbyen

  Palma de Mallorca er den største byen på Mallorca, men den er likevel ikke altfor stor og hektisk. Den kan være et godt alternativ til andre europeiske storbyer, da den er et allsidig reisemål som passer de fleste. Både gutta på tur, barnefamilien, kjæresteparet og venninnegjengen har gode muligheter til å få herlige dager i Palma de Mallorca.  Byen klarer å kombinere det beste fra storbyen med et komfortabelt strandliv.
   

  Finn Mallorcas beste og hemmelige strender

  Palma de Mallorca er et perfekt utgangspunkt for å oppleve resten av øya. Du kan for eksempel leie en bil og finne ut hva resten av øya har å by på. Kanskje frister det å finne en bortgjemt strand man kan ha helt for seg selv? I nærheten av landsbyen Sant Elm finner du stranden Cala en Basset som ligger litt utenfor den ruten turister vanligvis tar. Sjøvannet vil garantert føles deilig og forfriskende siden du må spasere en halvtime gjennom skog og terreng før du endelig kan kaste deg ut i middelhavet. Det finnes flere bortgjemte strandperler på Mallorca, og spør du lokalbefolkningen får du nok vite hvor de ligger.
   

  Kultur møter underjordisk natur

  Flyr du til Palma de Mallorca, kan du få kulturelle opplevelser i fantastiske underjordiske omgivelser. I de spektakulære dryppsteinsgrottene blir du overveldet av skjønnheten når de underlige formasjonene speiler seg i sjøen. Når det i tillegg glir båter forbi med lokale musikere som spiller vakker klassisk musikk, får du en opplevelse de fleste har problemer med å glemme. Den underjordiske herligheten ligger i nærheten av Porto Cristo en time øst for Palma de Mallorca. Cuevas del Drach har tre grotter som alle med rette står høyt i kurs hos de besøkende.

  Kort om Mallorca

  Innbyggere: 777 000
  Valuta: euro (EUR)
  Tidsforskjell: ingen
  Landskode: 34
  Språk: Spansk

  Ambassade:
  Spanias ambassade, Halvdan Svartes gate 13, 0268 Oslo, tlf.: 22 92 66 90

  Norsk konsulat:
  Calle Bonaire nr. 16, 2 etasje, 07012 Palma, tlf.: + 34 971 71 08 09

  Turistinformasjon:
  www.infomallorca.net

  Mer om Palma de Mallorca

  Kjøp reiseforsikring
  Spania

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies