Fly Bergen Helsingfors

Bestill fly fra Bergen til Helsingfors i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Bergen til Helsingfors. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Bergen og Helsingfors som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Bestill fly Bergen Helsinki – Opplev design av verdensklasse

Helsinki er i dag en kulturmetropol med vakre bygninger, kunstgallerier og flere museer. Designmuseet viser mange designklassikere fra Finland som fåtøylet «Åskbollen», Alvar Altos vaser og Angry Bird-appen. I det nybygde området «Design District Helsinki» finnes det design- og motebutikker for deg som vil se enda mer av design og samtidig kunne kjøpe skapningene.

Når det gjelder shopping, ligger Nordens største varehus, Stockmann, i Helsinki, som med sine 12 etasjer har et utvalg som rommer noe for alle. Den berømte keramikkprodusenten Arabia har også en outlet-butikk i Helsinki, så pass på å få med deg noen kupp når du besøker den finske hovedstaden!

Tempelplassens kirke og finsk badstue

Som besøkende i Helsinki er det ikke mangel på aktiviteter å gjøre eller severdigheter å besøke. I den sistnevnte kategorien finnes Temppeliaukio kirken, Tempelplassens kirke, som er innhugget i fjellet og hvis helhetlige utforming og interiør er laget av et arkitektpar som vant konkurransen om å tegne kirken. Tempelplassens kirke er unik i sitt slag og et populært reisemål som du ikke bør gå glipp av på din reise Bergen Helsinki.

Noe annet som bærer Finlands signatur er badstuebadning, en avslappende aktivitet som tilbys på flere steder i byen.

Transport til og fra Helsinki flyplass

Helsinki flyplass, også kalt Helsinki-Vanda flyplass, ligger 17 km nord for Helsinki sentrum. Flyplassen ble opprinnelig bygget til OL i Helsinki i 1952 og er i dag en av de største i Norden.

Hvis du ikke har besøkt Helsinki tidligere, finner du en oversikt nedenfor over transportmulighetene du kan velge mellom fra flyplassen til sentrum.

Buss

På Helsinki flyplass finnes det flere forskjellige busslinjer som går til sentrum, blant annet buss 615. Hvis du tar 615 til sentrum tar reisen ca. 35 minutter avhengig av trafikk.

Taxi

Hvis du ankommer sent til Helsinki flyplass eller ikke føler for kollektivtrafikk, er det mulig å ta en taxi til sentrum. Du finner taxiholdeplassen utenfor ankomstterminalene. En tur med taxi til sentrum tar ca. en halv time avhengig av trafikk.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Bergen flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser fra Bergen til Helsingfors i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Bergen Airport. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig