Fly til Helsinki

Helsinki er en urban by med en innholdsrik historie og en innbydende atmosfære. I tillegg til kultur og historie, vil den trivelige lokalbefolkningen være klare til å dele sine favorittretter, drikkevarer og fortellinger om byen med deg. Gjør deg klar til å nyte det beste av Finland.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Helsinki i Finland fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Helsinki

Hvis du vil få enda lavere priser, er det bare å bestille ferien på SAS i forveien. Hvis du vil ha en oversikt over alle SAS-destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Helsinki sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Helsinki.

Fly til Helsinki og kos deg i en yrende by ved kysten

Finlands sørlige hovedstad ble bygd på 1500-tallet, og i dag skilter denne livlige byen med imponerende skandinavisk arkitektur, museer for byens maritime og finske historie samt massevis av moderne kunst.

Her kan du shoppe på Helsinkis markedstorg, beundre den flotte katedralen fra 1800-tallet eller kose deg på en av de nærliggende turløypene i Suomenlinna.

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Helsinki, og alle vil finne noe de liker her.

Fly til <em>Helsinki</em>

Fly med SAS til Helsinki lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

Helsinki lufthavn

Når du er i Helsinki, bør du få med deg Kauppatori, markedstorget, i sentrum av byen. På dette vakre torget kan du kjøpe fisk, blomster og suvenirer. Om vinteren kan du holde deg varm inne i teltene. Et sted som er verdt et besøk året rundt.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Helsinki

Vi i SAS prøver alltid å sørge for at kundene våre får en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Helsinki inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.