søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Helsinki

Fly til Helsinki

Den korteste reisetiden til Helsinki tar under 2 timer, og selv om det er kort reisetid så gjør vi alt vi kan for at reisen blir behagelig for deg. Derfor serverer vi kaffe og te om bord, og dessuten digitale aviser - alt dette er naturligvis helt gratis.

Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Helsinki. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:

 

Fly til Helsinki med SAS

Helsinki er trendy, og shoppingmulighetene er upåklagelige! I tillegg til kjøpesentre og butikker har byen en rekke markeder, og lørdag morgen anbefales en tur til Salutorget og Saluhallen.

Design, kaffe på Esplanaden, marked på havnen og et yrende publiv. Helsinki har en fin blanding av øst og vest. Utstillinger, kunst og musikk er en del av byens sjel. Her er det ikke spørsmål om du finner på noe å gjøre, men snarere om du har tid til alt.

Fly til Helsinki med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og du kan velge sete 22 timer innen avgang.  Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Helsinki med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

 

Gode tilbud og rabatter

Ikke gå glipp av vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. Dessuten får du masse fordeler - bl.a. ekslusive tilbud kun for medlemmer via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus butikker.

Opptjen poeng på din tur til Helsinki – påmeld deg EuroBonus gratis

Mange daglige flyavganger til Helsinki

Vi flyr til Helsingfors-Vanda lufthavn både morgen, middag, ettermiddag og kveld, og dermed kan du alltid lett finne et fly som passer med dine planer i Helsinki.

Billige flybilletter til Helsinki – bestill i god tid

Du kan enkelt reise billig til Finlands hovedstad med oss. Bare husk at de billigste billettene får du når du bestiller tidlig.

Vi gir deg alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller flybilletter. Slik at når du finner billige billetter, så kan du bare slå til. Senere kan du høre hva familie og venner sier om datoen, avgangstider og pris.

Transport i Helsinki

Å komme seg rundt i Helsinki en enkelt! Kollektivtilbudet er bra, og det driftes av ett selskap – noe som gjør billettsystemet enkelt og oversiktlig på tvers av trikk, buss, T-bane og ferger. Her en enkel guide til transport i Helsinki. Flybilletter til Helsinki bestiller du enkelt hos SAS.

Kort om Helsinki

Valuta: Euro

Tidsforskjell: + 1 time

Landskode: +358

Språk: finsk

 

Ambassade:

Finlands ambassade, Thomas Heftyes gate 1, Oslo

Tlf.: 22 12 49 00

 

Norsk ambassade:

Den norske ambassade, Östra Allén 17, 00140 Helsingfors

Tlf.: +358 (0)9 686 0180

 

Turistinformasjon

Mer om Helsinki

Finland

Kjøp reiseforsikring

 

Flere SAS-destinationer