søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Helsinki i Finland fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Helsinki – bestill nå

Hvis du vil få enda lavere priser, er det bare å bestille ferien på SAS i forveien. Hvis du vil ha en oversikt over alle SAS-destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere.  

  • cl--plane-right Flyplass: Helsinki lufthavn (HEL)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: EET: UTC+2/ EEST: UTC+3
  • cl--globe Offisielt språk: Finsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Helsinki sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Helsinki.

fly til Helsinki og kos deg i en yrende by ved kysten  

Finlands sørlige hovedstad ble bygd på 1500-tallet, og i dag skilter denne livlige byen med imponerende skandinavisk arkitektur, museer for byens maritime og finske historie samt massevis av moderne kunst. 

Her kan du shoppe på Helsinkis markedstorg, beundre den flotte katedralen fra 1800-tallet eller kose deg på en av de nærliggende turløypene i Suomenlinna.  

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Helsinki, og alle vil finne noe de liker her. 

Helgetur i Helsinki
  • Hvorfor Helsinki?
  • Fly med SAS til Helsinki lufthavn (HEL)
  • Vil du ha mer komfort?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Helsinki

Vi i SAS prøver alltid å sørge for at kundene våre får en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Helsinki inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Hvis du er medlem av EuroBonus, vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Helsinki

Spar litt tid og bestill både hotell og leiebil her på SAS. Vi gir deg tilgang til flotte hoteller og leietjenester for å gjøre reisen til Helsinki så lett og hyggelig som mulig. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Helsinki og la deg inspirere