LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  ÉN VEI FRA
  Helsinki

  Fly til Helsinki

  Den korteste reisetiden til Helsinki tar under 2 timer, og selv om det er kort reisetid så gjør vi alt vi kan for at reisen blir behagelig for deg. Derfor serverer vi kaffe og te om bord, og dessuten digitale aviser - alt dette er naturligvis helt gratis. 

  Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Helsinki. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt:  

  Finn din flyavgang og pris med det samme eller last ned vår app – med appen kan du finne et fly til Helsinki raskt og direkte på mobilen.

  Fly til Helsinki med SAS

  Helsinki er trendy, og shoppingmulighetene er upåklagelige! I tillegg til kjøpesentre og butikker har byen en rekke markeder, og lørdag morgen anbefales en tur til Salutorget og Saluhallen.

  Design, kaffe på Esplanaden, marked på havnen og et yrende publiv. Helsinki har en fin blanding av øst og vest. Utstillinger, kunst og musikk er en del av byens sjel. Her er det ikke spørsmål om du finner på noe å gjøre, men snarere om du har tid til alt.

  Fly til Helsinki med SAS, og nyt godt av de mange fordelene som er inkludert i prisen: 24 timers åpent kjøp, du kan sjekke inn via Internett og du kan velge sete 22 timer innen avgang.  Det er i tillegg gratis å ta med barnevogn, og vi forsøker så vidt mulig og la småbarnsfamilier få gå om bord i flyet først. Fly til Helsinki med SAS, og la reisen være en del av opplevelsen.

   

  Gode tilbud og rabatter

  Ikke gå glipp av vårt fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og få poeng hver gang du flyr med oss. Dessuten får du masse fordeler - bl.a. ekslusive tilbud kun for medlemmer via mail og sms-tjenester med praktisk informasjon under din flyreise.

  Dine poeng kan du bruke på alt fra flyreiser, hotellopphold, leiebil til shopping hos vår egne EuroBonus butikker.

  Opptjen poeng på din tur til Helsinki – påmeld deg EuroBonus gratis  Mange daglige flyavganger til Helsinki

  Vi flyr til Helsingfors-Vanda lufthavn både morgen, middag, ettermiddag og kveld, og dermed kan du alltid lett finne et fly som passer med dine planer i Helsinki.

  Billige flybilletter til Helsinki – bestill i god tid

  Du kan enkelt reise billig til Finlands hovedstad med oss. Bare husk at de billigste billettene får du når du bestiller tidlig.

  Vi gir deg alltid 24 timers åpent kjøp når du bestiller flybilletter. Slik at når du finner billige billetter, så kan du bare slå til. Senere kan du høre hva familie og venner sier om datoen, avgangstider og pris.

     Transport i Helsinki

  Å komme seg rundt i Helsinki en enkelt! Kollektivtilbudet er bra, og det driftes av ett selskap – noe som gjør billettsystemet enkelt og oversiktlig på tvers av trikk, buss, T-bane og ferger. Her en enkel guide til transport i Helsinki. Flybilletter til Helsinki bestiller du enkelt hos SAS.

  T-bane i Helsinki

  Undergrunnsbanen i Helsinki passer best hvis du skal ta deg fra sentrum til de østlige forstedene. Det er langt mellom turistattraksjoner i nærheten av T-baneholdeplassene, så ønsker du å oppleve byen er det annen transport i Helsinki som passer bedre.

   

  Trikk i Helsinki

  Det kanskje beste alternativet for transport i Helsinki er trikken, som stort sett bringer deg over hele byen. Trikkelinjen 3T er turistlinjen i sentrum, og kan anbefales for deg som vil oppleve byen. Linje 3B er omtrent samme rute, men går motsatt vei. Har du lyst på en litt utradisjonell trikketur bør du ta pub-trikken, hvor det er mulig å kjøpe øl om bord. Den går fra onsdag til lørdag på sommeren og tar omtrent 40 minutter. Reisen er litt dyrere enn ordinær trikk, men mye morsommere!

   

  Buss i Helsinki

  Dit trikken ikke tar deg, gjør bussen det i Helsinki. Det er et godt samspill mellom buss og trikk, og de to hovedholdeplassene ligger ved sentralbanestasjonen og ved Kamppi-metrostasjon. Det samme billettsystemet gjelder på all kollektivtrafikk, så det er enkelt å veksle mellom ulike former for transport i Helsinki.

   

  Taxi i Helsinki

  Som i resten av Norden er taxi i Helsinki relativt dyrt. Sent i helgene kan det oppleves litt vanskelig å få tak i taxi, men på hverdager og på dagtid er det ikke noe problem å finne taxi på en av taxiholdeplassene i sentrum.

   

  Ferger i Helsinki

  Som i resten av Norden er taxi i Helsinki relativt dyrt. Sent i helgene kan det oppleves litt vanskelig å få tak i taxi, men på hverdager og på dagtid er det ikke noe problem å finne taxi på en av taxiholdeplassene i sentrum.

   

  Enkel transport i Helsinki med Helsinkikortet

  Helsinkikortet gir deg fritt antall kollektivreiser og inngang til en rekke museer og attraksjoner i Helsinki og anbefales hvis du vil oppleve mye for lite. Endagskort koster 38 euro for voksen. Ta med barna til Helsinki! SAS tilbyr gunstige barnerabatter på en rekke flyvninger.  Kort om Helsinki

  Valuta: Euro
  Tidsforskjell: + 1 time
  Landskode: +358
  Språk: finsk

  Ambassade:
  Finlands ambassade, Thomas Heftyes gate 1, Oslo
  Tlf.: 22 12 49 00

  Norsk ambassade:
  Den norske ambassade, Östra Allén 17, 00140 Helsingfors
  Tlf.: +358 (0)9 686 0180

  Turistinformasjon:
  www.visithelsinki.fi/sv

  billige flybilletter til Helsinki

  Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.   Mer om Helsinki

  Finland
  Kjøp reiseforsikring  Flere SAS-destinationer

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies