Fly Bardufoss Pula

Bestill fly fra Bardufoss til Pula i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Bardufoss til Pula. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Bardufoss og Pula som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Bardufoss Pula 

Fly fra Bardufoss til Pula med SAS, og opplev en vakker og interessant by. I sommerhalvåret tilbyr vi flere avganger i uken, noe som gjør at du lett kan tilpasse reisen etter hva som passer deg og ditt reisefølge best. Reiser du til Pula kan vi nesten garantere en fantastisk ferie. Her kan du nyte det kroatiske hverdagslivet, kombinert med kulturell innflytelse fra nabolandene Slovenia og Italia.  

Bestill fly Bardufoss til Pula med SAS allerede nå, så kan du selv oppleve den interessante og vakre havnebyen som ligger mellom det østre og vestre Europa! 

Opplev Pula – En vakker by ved Adriaterhavet

Kroatia er fullt av små pittoreske byer og skjønne omgivelser. Pula ligger på halvøyen Istria ved Adriaterhavet, som deles mellom Kroatia, Slovenia og Italia. Pula er det økonomiske sentrumet i den kroatiske delen av Istria og har en hendelsesrik historie, hvor både den romersk-italienske arven og den østeuropeiske arven er godt synlig.

Strandliv og bading i Pula

Fly fra Bardufoss til Pula, og kos deg i det klare grøn-blå vannet som kjennetegner Adriaterhavet. I nærheten av byen og områdene rundt Pula finnes det flere strender, noen mer barnevennlige enn andre. Byen i seg selv er liten og lett å komme seg rundt i, men skal du litt utenfor bygrensene er det best å ta buss eller taxi.

Shopping i Pula 

Reiser du fra Bardufoss til Pula får du også gode shopping-muligheter. Som andre steder med mye turisme har Pula alt fra markeder med billige klær, til mer eksklusive butikker. I gamlebyen finnes det mange suvenirbutikker, spesielt i gågatene Sergijevaca og Kandlerova. Også i hovedgaten Giadini og gågaten Flanaticka kan du finne mye forskjellig.

Naturopplevelser i Pula 

Et lite stykke utenfor kysten av Pula ligger Brijuni. Brijuni-øyene er klassifisert som en nasjonalpark med over 250 fuglearter og over 700 plantearter. For å komme hit må du ofte være med på en organisert utflukt, men når du først er der finnes det mange aktiviteter å ta seg til. Blant annet finnes det en safaripark med eksotiske dyr som sebra, elefanter og lama. I tillegg finnes det muligheter for å spille golf og tennis, samt gode bademuligheter. Særlig snorkling og dykking er populært i dette området.  

Transport fra Pula flyplass (PUY)

Pula Lufthavn ligger omtrent 7 km utenfor bysentrum av Pula. Flyplassen er internasjonal og er den eneste kommersielle flyplassen på Istria-halvøyen. Flyplassen ligger nærme både Slovenia og Italia, og betjener derfor mange reisende som skal til disse områdene.

Buss

Fra flyplassen kan du blant annet velge å ta flybuss. Flybussen går mellom Pula Lufthavn og inn til byens busstasjon, som ligger ved havnen. Skal du bo andre steder i enn i Pula sentrum, finner du også bussruter til andre områder. Flybussen går med intervaller på 90 minutter. 

Taxi

Den enkleste måten å reise mellom Pula sentrum og flyplassen, er med taxi. Taxiene finner du rett utenfor terminalen, ved siden av bussene. Prisen er ikke så høy, men det kan ofte være lurt å avtale pris med sjåføren på forhånd.

Leiebil 

Ønsker du å se mer av områdene rundt Pula, kan du med fordel leie bil på flyplassen. Her finner du flere internasjonale firma, samt mer lokale operatører. Disse finner du både i ankomst- og avgangsterminalen. Skal du leie bil anbefaler vi dog at du bestiller denne på forhånd, da vil bilen være klar i det du ankommer flyplassen.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig