Fly Ålesund Lisboa

Bestill fly fra Ålesund til Lisboa i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Ålesund til Lisboa. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Ålesund og Lisboa som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly {} Lisboa – Opplev Portugals hovedstad

Lisboa, som er eldre enn Roma, har mye flott arkitektur å tilby. Byen kan sammenlignes med San Francisco på grunn av sine bratte og smale, men hyggelige og vakre gater.

Byen har en vakker utsikt over vannet fra mange vinkler. Når du er i Lissabon bør du besøke Jerónimos kloster, som er både en kirke og et kloster på samme tid. Det er en av de største severdighetene i Lissabon og det tok 100 år å bygge den.

Besøk Oceanário, som er det største akvariet i hele Europa. Få en uforglemmelig opplevelse under havet og se de mange forskjellige dyrene. Vil du prøve å kjøre i en gigantisk heis? Elevador de Santa Justa er en stor heis som ble bygget på grunn av den bratte veien ved Rua do Ouro i Baixa-området. Heisen kan transportere tusenvis av mennesker på veldig kort tid. Når du endelig hopper av heisen, møtes du av en utrolig vakker utsikt over elven Tejo og husene i Baixa.

Shopping i Lissabon er fantastisk. Besøk Chiado for de lokale og unike butikkene eller Alcochete for å finne de store designbutikkene med gode priser.

Området Alfama lar deg komme Lissabon nær. Her finner du et område med spennende, gamle og fargerike bygninger. Ved elven Tejlo kan du nyte en båttur i vakker miljø, både dag og kveld.

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, der alle våre beste reisetips for Lissabon er samlet.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Ålesund flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser Ålesund Lisboa i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Ålesund flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig