Fly til Lisboa

I Lisboa finnes det antikke ruiner, brosteinsbelagte gater og hvite kuppelkatedraler, som gjør besøket til en vakker europeisk storbyferie. Her er noe for alle. Klar deg for å ta sporvogn 28 gjennom sentrum av byen, frisk opp kunnskapene dine om Lisboas historie på et av de mange museene og nyt utsikten fra Castelo de São Jorge.skalldyrrestauranter på veien.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Lisboa i Portugal fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Lisboa

SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere. Bestill ferien din med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. Besøk lavpriskalenderen om du vil se en totaloversikt over alle SAS-destinasjoner. Alle SAS-destinasjoner på ett og samme sted.

Rabattbilletter for barn

Opplev Portugal sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Lisboa.

Fly til Lisboa og nyt en ferie i et fjellandskap

Som Portugals hovedstad tiltrekker Lisboa millioner av besøkende hvert år, og turister reiser fra langt og bredt for å nyte byens europeiske sjarm. Lisboa er en by som er full av farge og liv, fra pastellbygninger til de berømte gule trikkene.

Når du ikke beundrer Castelo de São Jorge, kan du besøke Unesco-verdensarvstedet Mosteiro dos Jerónimos eller utforske byens brosteinsgater til fots og stoppe på lokale skalldyrrestauranter på veien.

Fly til <em>Lisboa</em>

Fly med SAS til Lisboa Humberto Delgado flyplass for å ankomme utvilad og restituert.

Lisboa Humberto Delgado flyplass

I Lisboa er det alltid noe å gjøre. Enten du vil unne deg Lisboas berømte bakverk eller ta trikk 28 på en morsom tur fra Martim Moniz til Campo Qurique, så er det alltid noe å utforske.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Lisboa

For å sørge for at alle SAS-kunder får en avslappende og komfortabel reise, tilbyr vi spesifikke kundefordeler, uavhengig av hvilken billettype du reiser på. Flygningen til Lisboa inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.