Fly Trondheim Olbia Sardinia

Bestill fly fra Trondheim til Olbia Sardinia i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Trondheim til Olbia Sardinia. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Trondheim og Olbia Sardinia som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly fra Trondheim til Olbia – Oppdag det vakre Sardinia

Bak den industrielle kransen som omgir byen, skjuler det seg en fascinerende by med et historisk sentrum, der du vil oppleve interessante butikker, sjarmerende restauranter og vinkjellere. Olbia er en autentisk by som definitivt er verdt å besøke på turen til Sardinia.

Sol og strand

Er du en av dem som elsker å sole seg på stranden? På Sardinia er havet smaragdgrønt og strendene like vakre som i Karibia. Det er flere strender i nærheten av Olbia, de nærmeste ligger noen kilometer utenfor Olbias sentrum, inkludert Pittulongu. Fra sentrum kan du ta busslinjene 4 og 40 til Pittulongu, det tar rundt 20 minutter. Vil du oppleve en av Europas vakreste strender? Besøk da stranden Cala Goloritzè, som ligger et par timers kjøretur fra Olbia. Stranden er omgitt av klipper og vakre fjell som lener seg ut over klipper.

Middelalderbyen Bosa

Du kan ikke besøke Sardinia uten å stoppe i middelalderbyen Bosa, som ble grunnlagt i 1112. Her vil du oppleve en autentisk og hyggelig stemning samtidig som du får en reise tilbake i tid. Fra borgen Castello Malaspina er det en vakker utsikt over Middelhavet som du definitivt ikke bør gå glipp av. Det er også mange vakre tradisjonelle restauranter, museer og kirker i byen som du kan besøke under reisen.

Transport fra Olbia flyplass (OLB)

Olbia flyplass ligger ca 5 km fra sentrum av Olbia, så du kan raskt komme deg fra flyplassen til sentrum av byen enten med buss eller taxi.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Trondheim flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser fra Trondheim til Olbia Sardinia i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Trondheim flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig