Fly Stavanger Poznan

Bestill fly fra Stavanger til Poznan i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Stavanger til Poznan. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Stavanger og Poznan som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly fra Stavanger til Poznan – Opplev Poznan

Poznan har masse historie og sjarm å tilby. Byen er Polens fjerde største by og ligger mellom Warszawa og Berlin. Poznan byr på mange unike opplevelser som gamle, vakre og fargerike hus, moderne gallerier, hyggelige gater med kafeer og restauranter.

Se de populære bockene som står høyt oppe på rådhuset i den sentrale delen av den Gamle Markedet. Rådhusets utseende preges av renessansestil og er verdt å se. Spis en St. Martins Croissant, som er en av de mest populære polske spesialitetene.

Besøk slottet som ble bygget for keiser Wilhelm II i begynnelsen av 1900-tallet. I dag er det et kultursenter med mange utstillinger. Se den vakre domkirkegården der det er rester fra den aller første polske domkirken fra det 10. århundre.

Ta en tur til parken Cytadela, som er en park som vil gi deg følelsen av å være i et helt annet univers. Skulpturene her ligner på ingenting du har sett før og parken er et flott sted for en hyggelig sykkeltur eller spasertur.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Stavanger Airport

SAS Fast Track

Når du reiser Stavanger Poznan i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Stavanger Aiport. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig