Fly Oslo Faro Algarve

Bestill fly fra Oslo til Faro Algarve i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Oslo til Faro Algarve. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Oslo og Faro Algarve som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Oslo Faro – Severdigheter og mat

Faro har mye å by på. Opplev for eksempel den gamle havnen, kirken Igreja do Carmo, fascinerende museer, den historiske bykjernen med spennende bygninger og de hyggelige torvene. Nasjonalmonumentet Faros katedral som ble grunnlagt på 1200-tallet er også et must for den interesserte. Som du ser er det mange opplevelser å vente på når du besøker denne vakre portugisiske byen.

Maten i Faro er av høy kvalitet, og det finnes flere steder med tradisjonell portugisisk mat. Et spennende måte å oppleve både byen og maten på er å gå en matvandring som f.eks. Eating Algarve Food Tours. På en matvandring blir du på en morsom måte introdusert for både mat og by. Bestill fly Oslo Faro i dag og nyt Portugals matkultur i en spennende ramme!

Fly Oslo Faro og oppdag Algarve

Faro er Algarves største by og ligger en kort bussreise fra badestrendene. Faro er ikke en typisk turistby, men tilbyr i stedet en mer autentisk portugisisk opplevelse. Siden Faro er regionens hovedstad er det gode forbindelser til andre destinasjoner som Lagos, Quarteira eller noe annet kyststed. Fly Oslo Faro og reis rundt i den fantastiske regionen Algarve!

Strender

Regionen Algarve er blant annet kjent for sine vakre strender. Nedenfor følger noen du ikke bør gå glipp av på turen din.

Lagos

Lagos ligger ca 1 time og 40 minutter fra Faro og passer derfor godt som et dagsturmål. Lagos er kjent for sine unike klippeformasjoner som går ut i havet. Lagos var også avreisested for flere oppdagelsesreisende på 1400-tallet og rommer flere unike historiske bygninger og monumenter. Stranden med klippeformasjonene heter Praia de Dona Ana og har krystallklart vann og ligger behagelig i le for vinden.  

Praia da Falésia

Praia da Falésia er en seks kilometer lang strand som ligger ved byen Vilamoura ca 40 minutter fra Faro. Praia de Falésia er en lang og klassisk badestrand av høyeste kvalitet. Der finnes fasiliteter som gjør strandlivet lettere som toaletter, kafeer og restauranter. På sommerhalvåret jobber livreddere på denne barnevennlige stranden.

Transport fra Faro flyplass

Faro flyplass ligger 6 km fra sentrum av Faro. Uansett hvilket transportmiddel du bruker tar det under 30 minutter å nå sentrum.

Bilutleie Faro

I tillegg til strender byr regionen Algarve på masse natur, mat og severdigheter. Leiebil er derfor et godt alternativ for den som vil reise rundt. På den måten kan du raskt og enkelt komme deg rundt og oppleve det du vil, siden du ikke er avhengig av buss- og togtider. Du kan leie en bil på flyplassen, men bestill den helst før du ankommer slik at den er klar når du kommer.

Buss

Hvis du vil ta det billigste transportalternativet anbefaler vi at du tar bussen til sentrum. På flyplassen kan du ta buss nummer 14 eller 16 til Faro sentrum. Begge bussrutene går regelmessig og det tar ikke mer enn 20 minutter å komme seg fra flyplassen til sentrum.

Taxi

Ta en taxi fra Faro flyplass til sentrum hvis du vil komme fram så raskt som mulig. En taxi til sentrum av Faro tar litt over 15 minutter. Vær imidlertid oppmerksom på at prisene kan variere gjennom dagen.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Oslo lufthavn

SAS Fast Track

Når du reiser fra Oslo til Faro Algarve i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Gardermoen flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

SAS Lounges

Start din reise til Faro Algarve i en av våre flyplasslounger. Loungen er et fredelig sted der du kan komme à jour med jobben, få deg en matbit, være sosial eller bare slappe av mens du venter på din flygning.

På Gardermoen flyplass vil du kunne nyte:

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig