søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Faro

Fly til Faro

Faro blir ofte passert av reisende på vei til andre destinasjoner på Algarve-kysten, men kystbyen er vel verdt et opphold i seg selv. Faro ligger sentralt til på Portugals populære sørkyst, og kan friste med godt bevarte middelalderbydeler, livlige torg, et rikt kulturtilbud, shopping og uteliv. Ikke minst er dette golfernes paradis, med hele 7 golfbaner i umiddelbar nærhet. Her finner du også rolige sandstrender og fristende sjømat. SAS har daglige avganger til Faro, og mellom 28.juni og 9.august 2019 kan du fly direkte fra Oslo til Faro med SAS. Velkommen ombord!
 

Alltid inkludert i din reise til Faro

Ferien starter med flyturen! Derfor har vi inkludert en hel del i din flybillett slik at din reise til Faro blir så komfortabel som mulig. Vi byr på kaffe og te om bord og gir deg best mulig service. 

Dette er alltid inkludert i din flybillett:


Fly direkte til Faro med SAS

Nå flyr vi direkte fra Skandinavia til enda flere destinasjoner verden rundt. Mellom 28.juni og 9.august 2019 kan du fly til Faro, Portugal direkte fra Oslo. Bestill dine billetter i dag for å sikre deg plass på en av våre direkteruter!
 

Bestill billige flybilletter til Faro

I vår lavpriskalender finner du våre billigste flybilletter til enhver tid. Er du ute i god tid kan du spare både tid og penger på din reise til Faro med SAS. Hvis du bestiller tidlig og er fleksibel på avreisedato, øker dine sjanser for å finne flybilletter til våre laveste priser. Lavpriskalenderen oppdateres kontinuerlig for å kunne tilby så billige billetter som mulig.

Husk at vi i SAS alltid gir deg 24 timers åpent kjøp på dine bestillinger, sånn at du kan bestille de billigste billettene for deretter å finne ut av om tidspunkter passer for resten av ditt reisefølge.

Finn din reise i SAS lavpriskalender

Barnerabatt på tur/retur billetter til Faro

Med sitt behagelige klima og brede tilbud, er Faro et reisemål som passer for hele familien. Reiser du til Faro med barn kan du benytte deg av følgende barnerabatter:

  • Barn under 2 år får 90% rabatt på flybilletter til Faro hvis de sitter på fanget til en voksen
  • Barn mellom 2–11 år får opptil 25% rabatt når de reiser med en person som har fylt 16 år

Reiser du med barn mellom 0–2 år, kan du alltid ta med en sportsvogn eller barnevogn gratis som innsjekket bagasje. 

Er det første gang du fly med barn? Kontakt gjerne personalet på flyplassen – de sørger for at hele familien blir tatt godt vare på under flygningen.

Mer om å reise med barn
 

Få ekstra fordeler og rabatter med EuroBonus

Som medlem i EuroBonus, vårt kostnadsfrie lojalitetsprogram, får du ekstra fordeler og tilbud. Du opptjener bonuspoeng hver gang du flyr med SAS eller med en av våre Star Alliance-partene, eller handler hos en av våre samarbeidspartnere. Poengene kan du bruke til å betale for flybilletter, shopping om bord, på hotell eller i vår EuroBonus Shop.

Som medlem får du tilgang til mange fordeler og eksklusive tilbud fra starten av. Etter hvert som du opptjener poeng på flyreiser og kommer opp på høyere nivå, blir fordelene og belønningene bare bedre og bedre!

Bli medlem i dag, og motta gode tilbud og fordeler
 

Transport til og fra Faro lufthavn 

Faro lufthavn ligger omtrent 6 km vest for byen, og det finnes både busser og taxier som tar deg raskt fra flyplassen og inn til sentrum. Rute 14 og 16 tar deg til og fra sentrum på omtrent 20 minutter.

Dersom du heller ønsker å reise med taxi, finner du disse utenfor ankomsthallen. Prisen kan variere etter hvor mye bagasje du har med deg. Eventuelle bompenger legges på toppen av kilometerprisen.