Fly til Faro

Faro er en by med rikelig med kultur og historie, og har en rekke imponerende turistattraksjoner og ting å se og gjøre. Selv om denne lille byen ofte anses for kun å være en billig innfallsport til Portugal, har den utrolig mye å tilby, blant annet mange barer, restauranter og utendørsopplevelser.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Faro i Portugal fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Faro

SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere. Bestill ferien din med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. Besøk lavpriskalenderen om du vil se en totaloversikt over alle SAS-destinasjoner. Alle SAS-destinasjoner på ett og samme sted.

Rabattbilletter for barn

Opplev Faro og Portugal sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Faro.

Fly til Faro og opplev en sjarmerende portugisisk by

Den sjarmerende byen Faro er den største byen i Algarve i Portugal, og her finner du en gammel bymur og en gotisk katedral, og du er kun en kort båttur fra et skjult naturreservat og sandstrender.

Når du ikke handler langs brosteinsbelagte gågater eller går opp til toppen av Se-katedralen for panoramautsikt over byen, kan du ta en dagstur til Parque Natural da Ria Formosa, saltvannslaguner som er hjemmet til trekkfugler og ville dyr, eller sole deg på øya Barreta.

Listen over ting å gjøre i Faro er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til <em>Faro</em>

Fly med SAS til Faro flyplass, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Faro flyplass

Skal du ta en tur gjennom byen, må du ikke glemme Comboio Turística – et lokalt turisttog. Se byens mest populære landemerker og attraksjoner på samme tur.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Faro

For å sørge for at alle SAS-kunder får en avslappende og komfortabel reise, tilbyr vi spesifikke kundefordeler, uavhengig av hvilken billettype du reiser på. Flygningen til Faro inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du må gjerne oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir tilgang til flere fordeler som Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.