søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Faro i Portugal fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Faro – bestill nå

SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere. Bestill ferien din med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. Besøk lavpriskalenderen om du vil se en totaloversikt over alle SAS-destinasjoner. Alle SAS-destinasjoner på ett og samme sted. 

  • cl--plane-right Flyplass: Faro flyplass (FAO)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: WET: UTC/VEST: UTC+1
  • cl--globe Offisielt språk: Portugisisk

Rabattbilletter for barn

Opplev Faro og Portugal sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Faro.  

Fly til Faro og opplev en sjarmerende portugisisk by 

Den sjarmerende byen Faro er den største byen i Algarve i Portugal, og her finner du en gammel bymur og en gotisk katedral, og du er kun en kort båttur fra et skjult naturreservat og sandstrender. 

Når du ikke handler langs brosteinsbelagte gågater eller går opp til toppen av Se-katedralen for panoramautsikt over byen, kan du ta en dagstur til Parque Natural da Ria Formosa, saltvannslaguner som er hjemmet til trekkfugler og ville dyr, eller sole deg på øya Barreta. 

Listen over ting å gjøre i Faro er endeløs, og her finner man noe for alle.

Utforsk Faro
  • Hvorfor Faro?
  • Fly med SAS til Faro flyplass (FAO)
  • Gjør reisen enklere med SAS-appen
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Faro

For å sørge for at alle SAS-kunder får en avslappende og komfortabel reise, tilbyr vi spesifikke kundefordeler, uavhengig av hvilken billettype du reiser på. Flygningen til Faro inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du må gjerne oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir tilgang til flere fordeler som Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding og gratis Wi-Fi (hvis tilgjengelig) samt måltider og snacks om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Bli medlem av EuroBonus, så vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Faro

Er det noe du vil ordne i siste liten? Her på SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Faro og la deg inspirere