Fly Kristiansund Paris

Bestill fly fra Kristiansund til Paris i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Kristiansund til Paris. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Kristiansund og Paris som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Kristiansund Paris – Verdt å se

Paris er kjent som lysenes og kjærlighetens by, men Paris er også mye mer. I Paris finner du mat i særklasse, mange kulturelle monumenter og fantastiske shopping-muligheter. Her får du simpelthen det hele! Paris byr på mange severdigheter du ikke burde gå glipp av, blant disse er Eiffeltårnet, Louvre, Triumfbuen, og Montmartre, kjente landemerker som absolutt er verdt et besøk. Foruten disse finnes det flere andre severdigheter du burde sette av tid til. Her har vi lagd en liten oversikt.

Musée de L'Orangerie

I den sørvestlige delen av Tuilerie-hagen finner du kunstmuseet Musée de l'Orangerie, hvor du blant annet kan oppleve noen av Monets mest kjente vannlilje-malerier. I tillegg til Monet, finner du en lang rekke andre malerier av kjente kunstnere som Cèzanne, Renoir, Picasso og Matisse. Musée de l'Orangerie er derfor et opplagt sted å besøke om du har interesse for kunst.

Latinekvarteret

I området rundt Notre Dame finner du Latinerkvarteret; et av de eldste områdene i Paris. Området er kjent for sin livlige atmosfære og gode restauranter. Her kan du finne mat for enhver smak og lommebok.

Er du interessert i flere tips til severdigheter, gode spisesteder, eller shopping? Da burde du sjekke ut vår reiseguide, Scandinavian Traveler. Her har vi samlet alle våre beste tips til en fantastisk tur.

Transport fra Paris flyplass

SAS flyr til Charles de Gaulle som ligger omtrent 30 km nordøst for Paris, og er Frankrikes største flyplass. Fra Charles de Gaulle er det flere måter du kan komme deg inn til sentrum av Paris.

Tog

Fra Charles de Gaulle kan du velge mellom både undergrunnsbane og tog. Undergrunnsbanen RER har flere avganger i timen inn mot Paris sentrum. Disse går fra terminal 1 og 2. Du kan også benytte deg av hurtigtoget TGV (SNCF), som kjører inn til Paris sentrum.

Buss

Ønsker du å ta buss inn til sentrum, finnes det også en rekke muligheter for dette. Blant annet kjører bussen Roissy fra alle terminalene på Charles de Gaulle, til Operá i Paris. Denne turen tar omlag 45-60 min. I tillegg kan du velge Air France bussen, hvor både linje 2 og 4 kjører inn til Paris sentrum.

Taxi

Det finnes også gode muligheter for å ta taxi fra flyplassen. Ofte kan dette være et litt kostbart alternativ, da det ofte pålegges ekstra kostnader for bagasje og lufthavnsavgifter, samt nattestillegg.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig