Fly Haugesund Reykjavik

Bestill fly fra Haugesund til Reykjavik i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Haugesund til Reykjavik. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Haugesund og Reykjavik som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Bestill fly Haugesund Reykjavik og oppdag Islands sjarmerende hovedstad

Reykjavik ble grunnlagt av vikingene rundt år 870 og er i dag en liten, men viktig, by. Naturlig plassert ved havet gjør byen seg utmerket til å gå rundt i. Det er lett å komme seg rundt til fots, men selv med den lille størrelsen har byen et godt utvalg av shopping, restauranter og uteliv. Byen har mange butikker og det er både budsjettkjeder og luksuriøse designmerker. Pakk lett når du bestiller fly Haugesund Reykjavik, slik at du har plass til dine nye kjøp når du flyr hjem!

Det islandske kjøkkenet har god lam og selvfølgelig fisk takket være landets nærhet til havet. Fish Company, Seafood Cellar og Fish Market er tre sentralt beliggende og svært populære restauranter blant både lokalbefolkningen og turister som er ute etter islandske delikatesser.

Bestill fly Haugesund Reykjavik tur og retur og oppdag en annen hovedstad i Norden!

Kjør til de varme kildene

Fly Haugesund Reykjavik og bestill leiebil med dine EuroBonus-poeng! Det er veldig praktisk å komme seg rundt på Island med bil, og mange turister har Reykjavik som base når de gjør dagsturer utenfor byen. Bestill leiebil med dine EuroBonus-poeng

En av Islands viktigste attraksjoner er de varme kildene – du må ikke gå glipp av dem på turen Haugesund Reykjavik! Blå lagune, Reykjadalur og Sundhöllin er tre varme kilder som ligger nær hovedstaden og som også holder høy kvalitet. Blå lagune er kanskje den mest kjente varme kilden og har daglig mange besøkende. Men la deg ikke skremme av mengden turister, kilden er en fantastisk og verdt å besøke opplevelse med sin dampende og turkise vann.

For deg som vil gå tur er Reykjadalur et godt alternativ, da det krever en halvtimes tur for å komme dit. Under turen passer du andre varme kilder som er for varme til å bade i, og når du endelig kommer frem er det gratis inngang. Sundhöllin er den eldste badet i Reykjavik og kanskje også det mest sjarmerende. Den som bader i en av de to utendørs bassengene har utsikt over hele byen.

Bestill fly Haugesund Reykjavik og nyt et fantastisk, deilig bad i en av de varme kildene som ligger nær hovedstaden!

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, der alle våre beste reisetips for Reykjavik er samlet.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig