Fly Haugesund Manchester

Bestill fly fra Haugesund til Manchester i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Haugesund til Manchester. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Haugesund og Manchester som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Haugesund Manchester – Verdt å se

Manchester er en by i rivende utvikling, og passer for alle typer turister. Her finner du mye mer enn bare fotball, og byen kan blant annet friste med et stort utvalg av engelske puber og trendy kaféer. Byen, som bærer preg av sin industrielle fortid kombinert med moderne nybygg, har bred variasjon i den arkitektoniske stilen, noe som fører med seg et spennende uttrykk. Når du først er i Manchester er det flere severdigheter og opplevelser du burde sette av tid til, her har vi samlet en rekke forslag til deg.

Musikk

Manchester har en fantastisk musikkscene som byr på hyppige konserter og livemusikk. Synes du dette er spennende å oppleve, burde du derfor dra en tur innom byens mange barer og puber. I Manchester finner du dessuten en stor mengde vinylbutikker, der blant annet Vinyl Exchange, Eastern Bloc Records og Piccadilly Records er butikker som absolutt er verdt et besøk, uavhengig at om du har platespiller eller ei. 

Kunst

Manchester kan også by på flere fantastiske kunstgalleri, der de to mest populære er Whitworth Art Gallery og Manchester Art Gallery. Whitworth Art Gallery kombinerer moderne kunst og design, med mer tradisjonelle og historiske utstillinger. Galleriet har gjennomgått en omfattende utvidelse, som har resultert i både en skulpturpark og en kafé med spektakulær utsikt. Manchester Art Gallery huser derimot historiske kunstverk fra til sammen seks århundrer. Kunstmuseet er offentlig eid, og er åpent syv dager i uken.

Fotball

Uansett om du er interessert i fotball eller ikke, er det å være tilskuer på en fotballkamp i Manchester en opplevelse utenom det vanlige. En tur til Manchester er derfor sjeldent komplett uten et besøk til Old Trafford, Manchester Uniteds hjemmebane. Her kan du oppleve fotball i verdensklasse, og virkelig føle på den unike stemningen som bare engelske fotballsupportere kan skape!

Transport fra Manchester flyplass (MAN)

Manchester flyplass er i dag den største flyplassen i England, med unntak av flyplassene i London. Flyplassen ligger 15 km utenfor Manchester sentrum, den korte avstanden inn til sentrum gjør det derfor lett å reise mellom flyplassen og byens sentrum. Reiser du til Manchester, eller til andre destinasjoner i regionen, kan du velge mellom flere transportmuligheter.

Tog

Fra Manchester flyplass går det jevnlige avganger med tog til Manchester Piccadilly, som er byens sentralstasjon. På hverdager og lørdager går togene så ofte som 8–10 ganger i timen på denne strekningen, på søndager går togene opptil fire ganger i timen.

Buss

Velger du å benytte deg av buss har du to alternativer å velge mellom: flybuss eller lokal buss. Flybussene går med jevnlige intervaller døgnet rundt, og tar mellom 20–40 minutter inn til sentrum. Dersom disse ikke passer inn i ditt tidsskjema, kan du også velge å ta linje 43 hos den lokale operatøren. Denne går til Piccadilly busstasjon og tar fra 45 minutter, avhengig av trafikken. De lokale bussene går med et mellomrom på 10 og 30 minutter, avhengig av når på døgnet du ankommer flyplassen.

Trikk

Ta en trikk helt fra Manchester flyplass til sentrum av byen. Men vær oppmerksom på at turen tar mye lengre tid enn med tog.

Taxi

Taxi er gjerne en beleilig måte å komme seg inn til bykjernen i Manchester. Her kan du velge mellom flere operatører, hvor flere spesialiserer seg på reiser til flyplassen og derfor kan tilby gode priser. Du finner taxiene utenfor alle de tre terminalene.

Leiebil

På flyplassen finner du også et stort utvalg av bilutleiefirmaer. Ønsker du mer av den friheten som følger med å kjøre bil, har du derfor gode muligheter til å leie egen bil i Manchester. Du får som regel den beste prisen, hvis du bestiller leiebilen i god tid. Dessuten vil bilen også være klar når du lander, noe som ikke minst er en fordel hvis du lander utenom normale åpningstider. Bestill en leiebil

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig