Fly Bodø Roma

Bestill fly fra Bodø til Roma i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Bodø til Roma. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Bodø og Roma som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly fra Bodø til Roma – Severdigheter

Roma er det perfekte reisemålet hvis du elsker god mat, shopping, romantikk og å se noen av de fineste og mest berømte severdighetene i verden. Roma har alt, og er en by som du kan besøke om og om igjen. Nedenfor får du tips om noen av severdighetene som du ikke bør gå glipp av under turen til Roma.

Peterskirken

Ikke bare er Peterskirken veldig vakker, den er også hjemmet til den nåværende paven. Det er derfor ikke rart at kirken er veldig godt besøkt. Hvis du skal besøke kirken, er det derfor en god ide å kjøpe billett på forhånd, slik at du slipper å stå i kø utenfor inngangen. Men tenk på klesdrakten din! Selv om det er varmt ute, er shorts, bar overkropp og korte skjørt ikke tillatt hvis du skal gå inn i kirken.

Colosseum

En av de mest ikoniske bygningene i Roma er uten tvil Colosseum, som tidligere var stedet for store gladiatorkamper. Historien forteller at ikke mindre enn 500 000 mennesker og en million ville dyr mistet livet under stridene i amfiteateret. I dag er bygningen den mest besøkte attraksjonen i Italia, og et symbol på den rå styrken og volden som fantes i antikkens Roma.

Opplev Romas sjarm

Roma er en av de mest romantiske byene i Europa, og har en helt unik stemning. Å gå på oppdagelsesferd i byens gater er en opplevelse i seg selv. Roma er fylt med små torg med fontener, sagolike barokkpalasser, kirker og hyggelige fortauskafeer med rødrutete duker.

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, der alle våre beste reisetips om Roma er samlet.

Transport Fiumicino flyplass

Fiumicino flyplass, også kalt Leonardo da Vinci-flyplass, ligger 32 kilometer vest for Roma og er den største i Italia. Fra flyplassen er det gode buss- og togforbindelser inn til sentrum av Roma døgnet rundt. Les mer om de forskjellige transportmidlene i avsnittene nedenfor.

Tog

Fra flyplassen kan du ta Leonardo Express-toget som går direkte inn til stasjonen Termini, som ligger i sentrum av Roma. Turen tar omtrent 30 minutter, da det bare stopper en gang underveis. Herfra kan du bytte til buss eller T-bane.

Du kan også ta det regionale toget FL1 hvis du skal stige av på andre stasjoner enn Termini. Det regionale toget går hvert kvarter på hverdager og hver halvtime på helger.

Buss

Du kan også ta en shuttlebuss når du skal inn til sentrum av Roma. Bussene går direkte fra Terminal 3 til stasjonen Termini. Turen tar omtrent 45–60 minutter.

Taxi

Hvis du ønsker å komme deg enkelt og komfortabelt inn til sentrum, kan du også velge å ta en taxi. Dette er en litt dyrere transportform, men kan være behagelig hvis du ankommer sent eller har mye bagasje.

Leiebil

Vil du se mer av Italia enn bare Roma? Med en bil får du større frihet under ferien, og siden Roma ligger i den sentrale delen av Italia, er det mange muligheter til å besøke andre deler av Italia hvis du ønsker en lengre ferie.

Bestill leiebilen din via nettsiden vår og slipp unødvendig ventetid på flyplassen. På vår leiebilside kan du få et overblikk over de forskjellige bilmodellene og prisene hos de ulike utleiefirmaene.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Bodø flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser Bodø Roma i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Bodø flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig