Fly Bergen München

Bestill fly fra Bergen til München i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Bergen til München. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Bergen og München som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly fra Bergen til München – Transport til og fra Münchens flyplass

Münchens flyplass, også kalt Flughafen München Franz Josef Strauß, ligger 40 km sør for sentrum. Heldigvis er det gode transportmuligheter til Münchens flyplass. Vi har listet opp noen transportmuligheter nedenfor slik at du enkelt kan få et overblikk over hvordan du kommer deg til destinasjonen din.

Tog

Den raskeste og enkleste veien inn til sentrum er med tog. I terminal 1 finner du togstasjonen der du kan ta S-Bahn (S1) til Münchens hovedstasjon. Turen fra flyplassen til sentrum med tog tar omtrent 45 minutter.

Fra Münchens hovedstasjon er det mulig å bytte til et stort antall regionale tog hvis du skal videre til andre byer i Tyskland.

Buss

Foretrekker du å reise med buss, kan du kombinere transport med sightseeing ved å ta Lufthansas flybusser som går hvert 20. minutt. Turen til sentrum tar omtrent 40 minutter, avhengig av trafikken.

Hvis du er i München på forretningsreise, går det også busser direkte til sentrums forretningssenter – Messe München International.

Taxi

Hvis du foretrekker å ta en taxi, finner du taxiholdeplassen utenfor terminal 1.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Bergen flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser fra Bergen til München i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Bergen Airport. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig