Fly Bergen Frankfurt

Bestill fly fra Bergen til Frankfurt i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Bergen til Frankfurt. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Bergen og Frankfurt som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly fra Bergen til Frankfurt – Transport fra Frankfurt lufthavn

Frankfurt lufthavn er den travleste flyplassen i Tyskland, noe som også gjenspeiles i størrelsen. På flyplassen er det to passasjerterminaler og en tredje terminal reservert for førsteklasses passasjerer. Terminal 1 og 2 er forbundet med tog, slik at du kan komme deg fra den ene terminalen til den andre på noen få minutter.

Frankfurt lufthavn ligger kun 12 kilometer fra Frankfurt sentrum, så det tar ikke mer enn 10-15 minutter å komme seg til sentrum med tog.

Det er mange forskjellige transportalternativer du kan bruke når du lander på Frankfurt lufthavn. Les mer om de ulike transportalternativene nedenfor.

Taxi

Uansett hvilken terminal du lander på, er det et stort utvalg av taxier hele døgnet. Reisen fra flyplassen til Frankfurt sentrum tar mellom 20-30 minutter avhengig av trafikken.

Hvis du vil ta en taxi til flyplassen når du skal tilbake til Bergen, er det en god idé å fortelle sjåføren navnet på flyselskapet ditt eller hvilken terminal du skal fly fra. På den måten er du sikker på at du blir kjørt til riktig terminal og slipper å gå fra en terminal til en annen. Det er også lurt å avtale fastpris dersom det er rushtid.

Tog

Frankfurt lufthavn har to togstasjoner hvor du finner både lokale og regionale tog. Den ene er i terminal 1, hvor du finner S-Bahn, regionaltog og pendeltog. Den andre AIRail-terminalen er for passasjerer som reiser videre. AIRail-terminalen ligger ved siden av terminal 1. Hvis du trenger å gå inn til Frankfurt sentrum, kan du enten ta S-Bahn-linjen S8 eller S9 som går til Frankfurt sentralstasjon. Reisen tar ca. 10–15 minutter.

Bus

Hvis du heller vil ta bussen inn til Frankfurt sentrum, er det også et alternativ. De fleste bussene stopper utenfor ankomsthallen i terminal 1, men noen stopper også utenfor terminal 2 (nivå 2). Reisen til sentrum tar omtrent en halvtime og du kan kjøpe billett på bussen.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Bergen flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser fra Bergen til Frankfurt i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Bergen Airport. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig