Fly Bergen Biarritz

Bestill fly fra Bergen til Biarritz i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Bergen til Biarritz. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Bergen og Biarritz som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Bergen Biarritz – Verdt å se 

Biarritz er fylt med liv, sjarm og feriestemning, og tilbyr noe for enhver smak. Uansett om du er glad i surfing, kultur, natur eller er en strandløve. Les mer om hva en ferie til Biarritz kan tilby nedenfor.

Musée de la Mer 

Besøk det innovative og unike museet Musée de la Mer, der du kan lære mer om livet i havet og Biarritz hvalfangsthistorie. På museet kan du oppleve spennende formidling i form av interaktive utstillinger, animasjoner og virtuell surfing.  

Rocher de la Vierge 

Hvis du besøker Biarritz, må du ikke gå glipp av den vakre klippeformasjonen Rocher de la Vierge, som er koblet til fastlandet med en gangbro, som faktisk er tegnet av Gustav Eiffel, som også var arkitekten bak det berømte Eiffeltårnet.  

Golf paradis 

Er du glad i golf, er Biarritz et perfekt sted å besøke. I byen finner du den nest eldste golfbanen i Europa; Golf du Phare de Biarritz og den mer moderne Centre International d’Entrainement au Golf d’Ilbarritz. Faller ingen av de ovennevnte i din smak, eller har du allerede besøkt dem, finnes det andre golfanlegg i området.

Transport fra Biarritz lufthavn 

Biarritz lufthavn er liten og enkel å navigere i. Flyplassen ligger bare 5 km fra sentrum av Biarritz, så det er enkelt å komme fra flyplassen til byen.  

Taxi

Ønsker du å komme raskt og enkelt til destinasjonen din, kan du ta en taxi direkte fra Biarritz lufthavn. Taxiholdeplassen finner du utenfor terminalen.  

Buss 

På flyplassen finner du flere bussruter som enten kjører inn til sentrum av byen eller andre byer i området.  

Bilutleie Biarritz lufthavn 

Ønsker du å oppleve et større område av Frankrike, kan du også velge å leie en bil. I Biarritz finner du et stort utvalg av bilutleiefirmaer, men det er en god ide å bestille bilen på forhånd hvis du ønsker den beste prisen, eller har et spesifikt ønske om biltype. På den måten er du også sikker på at bilen står klar når du lander, slik at du unngår unødvendig ventetid på flyplassen.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Bergen flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser fra Bergen til Biarritz i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Bergen Airport. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig