Fly Bardufoss Hamburg

Bestill fly fra Bardufoss til Hamburg i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Bardufoss til Hamburg. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Bardufoss og Hamburg som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Bestill fly Bardufoss Hamburg – Verdt å se

De fleste tenker på Berlin og Oktoberfest, når det er snakk om reiser til Tyskland. Likevel har Tyskland mye mer å by på enn dette. Hamburg er en spennende by, som absolutt er verdt et besøk. Vi har samlet en rekke forslag til hvilke severdigheter du burde sette av tid til å besøke, når du først er i Hamburg.

Opplev Hamburg fra vannet

Hamburg er spesielt kjent for sine mange kanaler og havner. På grunn av disse blir byen ofte kalt «Nord-Europas Venezia». Det morsomme med dette kallenavnet er at Hamburg faktisk har flere broer, enn hva Venezia og Amsterdam har tilsammen. En båttur er derfor en selvfølge hvis du ønsker å se Hamburg fra en litt annen vinkel.

Verdens største modelljernbarne

I Hamburg finner du også verdens største modelljernbane. Her har du mulighet til å se en tro kopi av flere byer og land, gjengitt i miniatyrform. Her kan du gå på oppdagelsesreise i 2.300 m2 med modelljernbane og miniatyr-bygninger. Kanskje finner du også ditt eget hjemsted representert her?

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, hvor alle våre beste reisetips for Hamburg er samlet.

Transport fra Hamburg flyplass

Hamburg flyplass befinner seg 11 km nord for byens sentrum. Det tar derfor ikke lange tiden fra flyplassen og inn til byen. Vi har samlet opplysninger om transport fra Hamburg flyplass for deg, så du lett får oversikt over hvordan du kommer deg enklest mulig inn til Hamburg sentrum.

Tog

Fra flyplassen er det mulig å ta Hamburg S-Bahn inn til sentralstasjonen – Hamburg Hauptbahnhof. Turen går direkte, og tar knappe 30 minutter. Velger du å ta toget er dette en lettvint og hurtig måte å reise fra flyplassen, og inn til sentrum.

Buss

Det er også mulig å ta buss inn til Hamburg sentrum. Bussene kjører til og fra flyplassen, alle dager i uken, både dag og natt. Du finner bussholdeplassene utenfor de ulike terminalene.

Taxi

Om du ikke er så glad i offentlig transport, eller om du ankommer Hamburg sent på kvelden, kan Taxi være et godt alternativ. Taxiene holder til foran terminal 1 og 2. I Hamburg kan du velge mellom å forhandle frem en fast pris på forhånd, eller kjøre på taksameter.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig