søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Kiev i Ukraina fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Kiev – bestill nå

Bestill ferien din i Kiev med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. Sjekk lavpriskalenderen for en oversikt over andre destinasjoner. Som SAS-kunde har du alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Hvis du ser et perfekt tilbud, kan du bestille reisen nå og bestemme deg for om du vil dra senere.  

  • cl--plane-right Flyplass: Boryspil International Airport (KBP)
  • cl--credit Valuta: Ukranisk hryvnia
  • cl--clock Tidssone: EET: UTC+2/ EEST: UTC+3
  • cl--globe Offisielt språk: Ukrainsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Kiev sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90% rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Ukraina. 

Fly til Kiev og opplev Ukraina

Kiev ligger ved elven Dnepr, og er kjent for sine historiske museer, religiøse arkitektur og et kloster fra det 11. århundre med imponerende kirker med gulldomer. Ukrainas hovedstad er en grønn metropolis som tilbyr noe for enhver type reisende.

Når du ikke beundrer Grotteklosteret og det enorme hulesystemet eller stikker innom St. Sofia-katedralen for å se et av landet sju undere, kan du gjøre deg kjent med den lokale kulturen på Kiev museum for folkearkitektur og liv eller shoppe designerklær på Khreshchatyk-gaten.

Fly til Kiev med SAS
  • Hvorfor Kiev?
  • Fly med SAS til Boryspil International Airport (KBP)
  • Vil du ha mer komfort?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Kiev

Hos SAS er det målet vårt å sørge for at kundene våre får en avslappende og komfortabel reise fra A til B. Samme hvilken billettype du reiser på, får du alltid enkelte SAS-fordeler. Flygningen til Kiev inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Bli medlem av EuroBonus i dag, så opptjener du poeng på alle flygninger med SAS og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poeng på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Kiev

Er det noe du vil ordne i siste liten? Hos SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen. 

Andre populære SAS-destinasjoner