Fly til Kiev

We are travelers.

SAS flyr til Kiev i Ukraina fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Kiev – bestill nå

Bestill ferien din i Kiev med SAS god tid i forveien, så vil du sannsynligvis finne billigere flypriser. Sjekk lavpriskalenderen for en oversikt over andre destinasjoner. Som SAS-kunde har du alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Hvis du ser et perfekt tilbud, kan du bestille reisen nå og bestemme deg for om du vil dra senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Kiev sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90% rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Ukraina.

Fly til Kiev og opplev Ukraina

Kiev ligger ved elven Dnepr, og er kjent for sine historiske museer, religiøse arkitektur og et kloster fra det 11. århundre med imponerende kirker med gulldomer. Ukrainas hovedstad er en grønn metropolis som tilbyr noe for enhver type reisende.

Når du ikke beundrer Grotteklosteret og det enorme hulesystemet eller stikker innom St. Sofia-katedralen for å se et av landet sju undere, kan du gjøre deg kjent med den lokale kulturen på Kiev museum for folkearkitektur og liv eller shoppe designerklær på Khreshchatyk-gaten.

Kiev

Kiev er en by som har vært gjennom vanskelige tider, med blant annet en mongolsk invasjon, Tsjernobyl-katastrofen og angrepet fra nazistene under andre verdenskrig, men denne spesielle byen har kommet seg på beina igjen etter alt dette. I dag er det en blomstrende, urban arena som huser nydelige kirker fra barokken, mange museer og et stort utvalg av moderne restauranter som serverer sin vri på det lokale kjøkken.

Fly med SAS til Boryspil International Airport, så lander du avslappet og klar til å starte ferien.

Boryspil International Airport

Liker du å reise til byer med vakker arkitektur, fantastiske kirker, sjarmerende brosteinsgater og markeder, så er Kiev byen for deg. Med færre turister har du enkel tilgang til alle attraksjoner. Sørg for at du legger til Kiev på listen din over reisemål.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Kiev

Hos SAS er det målet vårt å sørge for at kundene våre får en avslappende og komfortabel reise fra A til B. Samme hvilken billettype du reiser på, får du alltid enkelte SAS-fordeler. Flygningen til Kiev inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud