Fly til Ukraina

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

(Vi tilbyr dessverre ikke direktefly til Ukraina).

SAS flyr til Ukraina fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyr til Kiev i Ukraina.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly med SAS til Kiev

Fly med Scandinavian Airlines til Ukraina og opplev shopping og byliv, natur og fotturer, lokal mat og – for den vågale og nysgjerrige – Tsjernobyl og spøkelsesbyen Pripyat, den lille byen som ble evakuert under Tsjernobyl-ulykken i 1986.

Besøk Pripyat og Tsjernobyl

Pripyat er byen som ligger nærmest kjernekraftverket i Tsjernobyl. Da kjernekraftanlegget eksploderte i 1986, ble hele byen evakuert. Ingen kunne flytte tilbake igjen.

Pripyat er en spøkelsesby. Den ble evakuert i løpet av få timer dagen etter ulykken. Folk ble bedt om å kun ta med seg det aller nødvendigste, siden de skulle få dra hjem igjen om tre dager. Det fikk de ikke. Som et resultat av dette, er byen som frosset i tiden. Det er kommunistpropaganda på veggene, og folks personlige eiendeler ligger spredt rundt i de forlatte bygningene. Pripyat har fortsatt noen radioaktive punkter – så vær forsiktig om du bestemmer deg for å dra dit, og ha alltid med deg en guide.

Fly til Ukraina

Du har kanskje smakt kylling Kiev? Kyllingfileten som er rullet i smør før den friteres er kanskje Ukrainas mest berømte rett. Men ukrainsk mat har mer å by på.

Det sies at Ukraina er opprinnelseslandet for borscht, suppen som lages av rødbeter og biff. Smak den mens du er her.

Søtmonser bør prøve syrniki til frokost. Det er en pannekake av kvark med syltetøy og rømme. Nam.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Opplev Ukraina med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Ukraina.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Ja Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

EuroBonus gir deg mer av verden. Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle Scandinavian Airlines-reisene til EuroBonus-medlemmer. Mer om vårt bærekraftarbeid