søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Ukraina fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  

SAS flyr til Kiev i Ukraina. 

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly med SAS til Kiev

Fly med Scandinavian Airlines til Ukraina og opplev shopping og byliv, natur og fotturer, lokal mat og – for den vågale og nysgjerrige – Tsjernobyl og spøkelsesbyen Pripyat, den lille byen som ble evakuert under Tsjernobyl-ulykken i 1986.

  • cl--locator Hovedstad: Kiev (Kyiv)
  • cl--credit Valuta: Ukranisk hryvnia
  • cl--clock Tidssone: EET: UTC +2/EEST: UTC +3
  • cl--globe Offisielt språk: Ukrainsk

Besøk Pripyat og Tsjernobyl

Pripyat er byen som ligger nærmest kjernekraftverket i Tsjernobyl. Da kjernekraftanlegget eksploderte i 1986, ble hele byen evakuert. Ingen kunne flytte tilbake igjen.

Pripyat er en spøkelsesby. Den ble evakuert i løpet av få timer dagen etter ulykken. Folk ble bedt om å kun ta med seg det aller nødvendigste, siden de skulle få dra hjem igjen om tre dager. Det fikk de ikke. Som et resultat av dette, er byen som frosset i tiden. Det er kommunistpropaganda på veggene, og folks personlige eiendeler ligger spredt rundt i de forlatte bygningene. Pripyat har fortsatt noen radioaktive punkter – så vær forsiktig om du bestemmer deg for å dra dit, og ha alltid med deg en guide.

Fly til Ukraina med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.