SAS bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for å gjøre ditt besøk på nettstedet vårt så hyggelig som mulig. Noen informasjonskapsler er teknisk nødvendige for at nettstedet skal fungere, og er derfor alltid aktivert. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere interessen din basert på søk og annen atferd under ditt besøk på nettstedet.

Ved å klikke på "Jeg godtar" samtykker du til alle informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at opplevelsen din kan bli påvirket hvis du velger å ikke godta alle informasjonskapsler, i tillegg til at noen områder eller funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer som forutsatt.

I innstillinger for informasjonskapsler kan du gi et kontrollert samtykke. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du endrer innstillingene i retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Fly til Singapore

*Påkrevd informasjon
Obligatorisk informasjon
Obligatorisk informasjon

Obligatorisk informasjon Obligatorisk informasjon

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Singapore fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Fly med SAS til Singapore

Bestill reisen til Singapore med SAS og start eventyret mens du fremdeles er på flyplassen. På Changi lufthavn finner du Butterfly Gardens, som huser rundt 1000 tropiske sommerfugler.

Når du er i Singapore, kan du se på menneskene som går forbi i livlige Little India eller Chinatown og beundre byens silhuett fra et av de mange utkikkspunktene – eller fra toppen av Singapore Flyer. Du kan rusle gjennom Gardens by the Bay, se supertrærne og besøke glasskuplene. Ikke glem å besøke Long Bar på Raffles Hotel, hvor cocktailen Singapore Sling ble oppfunnet.

Moro og eventyr i Singapore

Besøk Singapore zoo på dagtid eller få et glimt av de 130 nattdyrene på en nattsafari i viltreservatene. Du kan oppdage skjulte strender og titte på fugler på Coney Island – en øy med over 80 fuglearter.

Når du er i humør for litt moro og eventyr, kan du ta taubanen til øya Sentosa og besøke Sea Aquarium eller Universal Studios Singapore.

Singapore

Den mangfoldige befolkningen i Singapore har skapt en smeltedigel av innflytelser når det gjelder mat. Hvis du vil smake på lokale retter, er det greit å starte på et senter for gateselgere. Dette er en stor matsal, så du har sjansen til å prøve ulike retter hvis du blir her en stund.

Ikke glem å bestille en kopp Kopi, singaporsk kaffe, på et av kopitiam-stedene. I Singapore brenner de kaffebønnene med sukker og smør eller margarin, og kopien serveres vanligvis med kondensert melk.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Opplev Singapore sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Singapore.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse:
SAS GO
SAS PLUS
24-timers åpent kjøp
Ja
Ja
Håndbagasje
1 x 8 kg
2 x 8 kg
Innsjekket bagasje

LIGHT
Nei

SMART/PRO
1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track*
Nei
Ja
SAS Lounge*
Kan legges til mot et gebyr
Ja
Mat og drikke
Nei
Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid