Fly til Singapore

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Singapore fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Fly med SAS til Singapore

Bestill reisen til Singapore med SAS og start eventyret mens du fremdeles er på flyplassen. På Changi lufthavn finner du Butterfly Gardens, som huser rundt 1000 tropiske sommerfugler.

Når du er i Singapore, kan du se på menneskene som går forbi i livlige Little India eller Chinatown og beundre byens silhuett fra et av de mange utkikkspunktene – eller fra toppen av Singapore Flyer. Du kan rusle gjennom Gardens by the Bay, se supertrærne og besøke glasskuplene. Ikke glem å besøke Long Bar på Raffles Hotel, hvor cocktailen Singapore Sling ble oppfunnet.

Moro og eventyr i Singapore

Besøk Singapore zoo på dagtid eller få et glimt av de 130 nattdyrene på en nattsafari i viltreservatene. Du kan oppdage skjulte strender og titte på fugler på Coney Island – en øy med over 80 fuglearter.

Når du er i humør for litt moro og eventyr, kan du ta taubanen til øya Sentosa og besøke Sea Aquarium eller Universal Studios Singapore.

Singapore

Den mangfoldige befolkningen i Singapore har skapt en smeltedigel av innflytelser når det gjelder mat. Hvis du vil smake på lokale retter, er det greit å starte på et senter for gateselgere. Dette er en stor matsal, så du har sjansen til å prøve ulike retter hvis du blir her en stund.

Ikke glem å bestille en kopp Kopi, singaporsk kaffe, på et av kopitiam-stedene. I Singapore brenner de kaffebønnene med sukker og smør eller margarin, og kopien serveres vanligvis med kondensert melk.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Opplev Singapore sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Singapore.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid