søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Singapore fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghai og Beijing).  

cl--info
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den opptil 12 timer før avgang.

Fly med SAS til Singapore

Bestill reisen til Singapore med SAS og start eventyret mens du fremdeles er på flyplassen. På Changi lufthavn finner du Butterfly Gardens, som huser rundt 1000 tropiske sommerfugler.

Når du er i Singapore, kan du se på menneskene som går forbi i livlige Little India eller Chinatown og beundre byens silhuett fra et av de mange utkikkspunktene – eller fra toppen av Singapore Flyer. Du kan rusle gjennom Gardens by the Bay, se supertrærne og besøke glasskuplene. Ikke glem å besøke Long Bar på Raffles Hotel, hvor cocktailen Singapore Sling ble oppfunnet.

  • cl--locator Hovedstad: Singapore
  • cl--credit Valuta: Singaporsk dollar
  • cl--clock Tidssone: SGT, UTC +8
  • cl--globe Offisielt språk: Engelsk, malaysisk tamil og kinesisk

Moro og eventyr i Singapore

Besøk Singapore zoo på dagtid eller få et glimt av de 130 nattdyrene på en nattsafari i viltreservatene. Du kan oppdage skjulte strender og titte på fugler på Coney Island – en øy med over 80 fuglearter.

Når du er i humør for litt moro og eventyr, kan du ta taubanen til øya Sentosa og besøke Sea Aquarium eller Universal Studios Singapore.

Fly til Singapore med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse til USA og Asia: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nei Ja Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke Måltid Treretters måltid À la carte-meny
WiFi** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja

* Hvis tilgjengelig
**Ikke innført enda på flytype SE-REH A330E

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Mer om vårt bærekraftarbeid  

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Les mer om Singapore og la deg inspirere