søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
St Petersburg

Fly til St. Petersburg

Fly til St. Petersburg fra Oslo eller fra/via Stockholm og opplev den vakre, historiske byen. Velg mellom mange ukentlige avganger året rundt.

 

Mange ukentlige avganger til St. Petersburg

Fly SAS til St. Petersburg og velg mellom mange ukentlige avganger. Fly til St. Petersburg fra Oslo. I lavpriskalenderen får du enkelt og raskt oversikt over våre avganger og priser.

Finn din avgang til St. Petersburg

 

Fly SAS og opplev alle fordelene

Hos SAS har vi flere forskjellige reiseklasser, og vi har helt sikkert også en som passer til dine behov. Uansett hvilken reiseklasse, du velger, og uansett hva billetten din koster, får du alltid glede av vårt høye servicenivå, gratis kaffe og te om bord på flyet, fritt setevalg fra 22 timer før avgang, dagens avis i appen vår – og mye mer.

Les om våre reiseklasser her

 

Få opptil 90% i barnerabatt på flybilletter

Ta med barna på eventyr ut i verden, og gi videre din egen reiseglede helt fra starten. Med vår barnerabatt på flybilletter er det mange penger å spare. Faktisk kan du spare helt opptil 90%, når du kjøper flybilletter til de aller minste under 2 år, og 25% når du skal reise med de mellom 2 og 11 år.

Mer om å reise med barn

Finn billige flybilletter i vår lavpriskalender

Er du på utkikk etter billige flybilletter til St. Petersburg? I vår lavpriskalender har vi gjort det enkelt for deg å finne de beste prisene på flybilletter. Hvis du er fleksibel på datoene, kan det godt betale seg å klikke litt rundt, siden det kan være mye penger å spare. Takket være vår 24 timers angrerett kan du rolig slå til når du finner et godt tilbud. Hvis tidspunktet likevel ikke passer, avbestiller du bare billettene innen 24 timer og bestiller nye.

Se vår lavpriskalender

 

Opptjen poeng med EuroBonus

Med EuroBonus kan du opptjene poeng hver gang du flyr SAS, noe som gir deg muligheten til å oppleve mye mer av verden. Jo mer du flyr med oss, jo flere fordeler får du som medlem av EuroBonus – fordeler som blant annet inkluderer muligheten til oppgradering, adgang til lounge på flyplassen og mye mer.

Les mer og bli medlem av EuroBonus

St. Petersburg lufthavn – Pulkovo Airport 

St. Petersburg lufthavn ligger 23km utenfor sentrum av St. Petersburg og er den tredje travleste flyplassen i Russland. Flyplassen sto ferdig i 1932, og flyplasskoden LED stammer fra St. Petersburgs navn under Sovjetunionen, nemlig Leningrad.

 

Kontakt:

Pulkovskoye Shosse

Building 41

lit. ZA

St. Petersburg

Tlf.: +7 812 337-38-22 eller +7 812 337-34-44

 

Transport til og fra St. Petersburg lufthavn

Når du kommer til St. Petersburg lufthavn og skal inn til byen, kan du enten ta buss eller taxi. Fra flyplassen går det tre forskjellige busser som alle stopper like utenfor ankomsthallen. Turens varighet avhenger av hvilken buss du tar – det tar mellom 15 og 35 minutter til sentrum av byen. Hvis du velger å ta taxi, så pass på at du finner en taxi med gyldig drosjeløyve.

 

Bilutleie på St. Petersburg lufthavn

Du kan også leie en bil på flyplassen og kjøre inn til byen selv. Avhengig av trafikk og rute tar turen mellom en halv og en hel time. Hvis du bestiller bil i god tid før avreise, får du den beste prisen. Samtidig er du sikker på at bilen er klar når du kommer, noe som minimerer ventetiden på flyplassen etter ankomsten.

Bestill en bil på St. Petersburg lufthavn nå

Offentlig transport i St. Petersburg

Når du skal rundt i St. Petersburg, har du mange forskjellige muligheter å velge mellom. Den offentlige transporten i byen inkluderer nemlig både metro, trikk, buss, trolleybuss og vannbuss, i tillegg til private minibusser, som er en sentral del av transportsystemet til forstedene.

Særlig metroen fungerer svært godt og er enkel å bruke for reisende. Metronettet er godt utbygd, og det kommer hele tiden nye stasjoner. Mange av stasjonene er dessuten ekstraordinært flotte sammenlignet med metrostasjoner i andre byer.

Den offentlige transporten i St. Petersburg er relativt billig. Hvis du er i byen i en uke eller mer, og hvis du regner med å bruke offentlig transport mye, kan det godt lønne seg å kjøpe et transportkort.

 

Opplev St. Petersburg

St. Petersburg er den nest største byen i Russland med ca. 5 millioner innbyggere. Befolkningen i byen er kjent for å være vennlige og hjelpsomme, og byen er kjent for sine vakre, gylne kupler og interessante historie som fremdeles er å spore i byens spektakulære arkitektur.

I tillegg til historie, palasser og vakre metrostasjoner, er St. Petersburg en moderne by som er fin å besøke hele året. Om våren er byen full av vakre blomster, om sommeren går solen stort sett ikke ned, om høsten stråler de gylne trærne om kapp med gullkuplene, og om vinteren lyser snøen opp byen.

Bestill billetter til eventyrlige St. Petersburg

Fakta om St. Petersburg

Valuta: Russiske rubler

Tidsforskjell: +2

Språk: Russisk, ukrainsk, aserbajdsjansk og tatarisk

 

Den russiske ambassade:

Drammensveien 74

Oslo

Tlf.: +47 22 55 32 78

Annet

Kjøp reiseforsikring

Russland

 

Flere SAS-destinasjoner