søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til St. Petersburg i Russland fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til St. Petersburg – bestill nå

Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det og bestemme deg senere. Hvis du bestiller reisen din i god tid i forveien, er det større sjanse for at du får billigere billetter.

  • cl--plane-right Flyplass: Pulkovo flyplass (LED)
  • cl--credit Valuta: Russiske rubler
  • cl--clock Tidssone: MSK: UTC+3
  • cl--globe Offisielt språk: Russisk

Rabattbilletter for barn

Besøk St. Petersburg med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til St. Petersburg.

Fly til St. Petersburg og oppdag Russlands magi 

St. Petersburg er en tidligere keiserhovedstad og Russlands kulturelle senter, og huser gamle teatre, imponerende kongepalass og en rekke kunst- og historiemuseer.

Når du ikke beundrer den mystiske skumringen under White Nights-festivalen eller ser på en prisvinnende opera- og ballettforestillinger, kan du lære mer om byens historie på Eremitasjen eller beundre den tidligere boligen til russiske keisere. 

I St. Petersburg er det masse å se og gjøre for alle typer reisende.

Utforsk St. Petersburg
  • Hvorfor St. Petersburg?
  • Fly med SAS til Pulkovo flyplass (LED)
  • Gjør reisen enklere med SAS-appen
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til St. Petersburg

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Bergen St. Petersburg inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Ønsker du å reise enda mer komfortabelt, kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til Fast TrackSAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (hvis tilgjengelig) og måltider og snacks om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden, og mer for pengene. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poeng på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i St. Petersburg

Er det noe du vil ordne i siste liten? Hos SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om St. Petersburg og la deg inspirere