Fly til St. Petersburg

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

Vi tilbyr ikke direktefly til St. Petersburg for øyeblikket.

SAS flyr til St. Petersburg i Russland fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Fordeler på flygningen til St. Petersburg

Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det og bestemme deg senere. Hvis du bestiller reisen din i god tid i forveien, er det større sjanse for at du får billigere billetter.

Rabattbilletter for barn

Besøk St. Petersburg med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til St. Petersburg.

Fly til St. Petersburg og oppdag Russlands magi

St. Petersburg er en tidligere keiserhovedstad og Russlands kulturelle senter, og huser gamle teatre, imponerende kongepalass og en rekke kunst- og historiemuseer.

Når du ikke beundrer den mystiske skumringen under White Nights-festivalen eller ser på en prisvinnende opera- og ballettforestillinger, kan du lære mer om byens historie på Eremitasjen eller beundre den tidligere boligen til russiske keisere.

I St. Petersburg er det masse å se og gjøre for alle typer reisende.

Fly til St. Petersburg

Som en av verdens vakreste byer har St. Petersburg alt som kreves for en minneverdig byferie, blant annet et yrende natteliv, utrolig arkitektur og nok historiske og kulturelle tradisjoner til å fylle en uke.

Fly med SAS til Pulkovo flyplass, så lander du klar for å starte ferien din i Russland.

Pulkovo flyplass

St. Petersburg er en unik by som er annerledes enn alle andre i Europa. Flere kanaler renner gjennom byen, og den blir ofte kalt Nordens Venezia. Opplev alt byen har å tilby med familien og barna, med venner eller med partneren din. Alle vil sette pris på byens skjønnhet.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til St. Petersburg

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Bergen St. Petersburg inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Ønsker du å reise enda mer komfortabelt, kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (hvis tilgjengelig) og måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Ja Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

EuroBonus gir deg mer av verden. Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle Scandinavian Airlines-reisene til EuroBonus-medlemmer. Mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud