søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Russland

Fly til Russland

Fly med SAS til Russland

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

I Russland finner du både moderne byer, gigantiske elver, overdådige monumenter og sletter som strekker seg så langt øyet kan se. Dersom du besøker verdens største land, får du garantert intense opplevelser i et historisk perspektiv. SAS tar deg direkte til Russland – fly til St. Petersburg.

Når du bestiller en flyvning med SAS, får du automatisk 24 timers angrerett, innsjekking 22 timer før avreise, fritt setevalg og WiFi på langdistanseflyvninger.

 

FLYVNINGER TIL RUSSLAND

SAS tar deg direkte til Russland fra København. Med flere daglige avganger til St. Petersburg er det enkelt for deg å finne flyvningen som passer reiseplanen din. Om bord på flyvningen får du servert gratis te eller kaffe, og du får dagens avis gjennom appen vår.

 

FANTASTISKE OPPLEVELSER I RUSSLAND

Med Russland som reisemål vil du oppleve å reise i et land i rivende utvikling. Faktisk er det få land som kan gi deg like mye spenning og intensitet som Russland. Dersom du besøker Russland, vil du få et veldig spesielt innsyn i landet ved å besøke den berømte transsibirske jernbanen som tar deg gjennom 7 tidssoner på tvers av Russland. Du kan også velge å dra på et cruise på Volga, der skipene legger til havn langs Russlands mange fascinerende, historiske steder.

 

MODERNE KULTUR I ST. PETERSBURG

St. Petersburg har vært sentrum for russisk historie i mange år og byr på vakre kirker, flotte torg og fascinerende museer. I tillegg har byen et rikt og moderne kulturliv med musikk av høy kvalitet, shopping og natteliv. Dersom du besøker St. Petersburg, må du se den fantastiske 122 meter høye Peter- og Pauluskatedralen i tillegg til tsarens vakre residens, hjem for et kunstmuseum i verdensklasse.

 

VERDENS DYPESTE INNSJØ

Russland har ikke bare historiske attraksjoner, men også fantastisk natur, og vi anbefaler spesielt Bajkalsjøen i Sibir. Innsjøen refereres til som Sibirs perle fordi den inneholder en femtedel av verdens ferskvann og er verdens dypeste innsjø.