søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Russland fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).   

SAS flyr til St. Petersburg i Russland.

Fly med SAS for å utforske Russland

Området rundt St. Petersburg har mye interessant å by på. 

Fly med Scandinavian Airlines til St. Petersburg, og benytt anledningen til å besøke Vinterpalasset og Eremitasjen, St. Isaacs katedral, Peter og Pauls festning og det russiske museet under oppholdet ditt.

  • cl--locator Hovedstad: Moskva
  • cl--credit Valuta: Russiske rubler
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +2 to +12
  • cl--globe Offisielt språk: Russisk

Borscht og pickles – russisk mat

Når i Russland – spis det russerne spiser. Det lokale kjøkkenet er mer enn vodka, kaviar og borscht. Prøv deg på ekte russisk biff stroganoff eller oliviersalat mens du er på besøk.

Har du lyst på russisk pannekake? Blini likner på en fransk crepe, men siden de er laget med gjærdeig, er de lettere enn den franske versjonen. Blini er fylt med nydelige ting som kjøttdeig, eggesalat eller cottage cheese. 

Russiske er gode på å sylte grønnsaker, og her finner du fantastiske, syltede grønnsaker av alle mulige slag. Spis dem sammen med middagen eller som snacks – de passer godt sammen med vodka.

Fly til Russland med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Les mer om Russland og la deg inspirere