Fly til Russland

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

Vi tilbyr ikke direktefly til Russland for øyeblikket.

SAS flyr til Russland fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

SAS flyr til St. Petersburg i Russland.

Fly med SAS for å utforske Russland

Området rundt St. Petersburg har mye interessant å by på.

Fly med Scandinavian Airlines til St. Petersburg, og benytt anledningen til å besøke Vinterpalasset og Eremitasjen, St. Isaacs katedral, Peter og Pauls festning og det russiske museet under oppholdet ditt.

Borscht og pickles – russisk mat

Når i Russland – spis det russerne spiser. Det lokale kjøkkenet er mer enn vodka, kaviar og borscht. Prøv deg på ekte russisk biff stroganoff eller oliviersalat mens du er på besøk.

Har du lyst på russisk pannekake? Blini likner på en fransk crepe, men siden de er laget med gjærdeig, er de lettere enn den franske versjonen. Blini er fylt med nydelige ting som kjøttdeig, eggesalat eller cottage cheese.

Russiske er gode på å sylte grønnsaker, og her finner du fantastiske, syltede grønnsaker av alle mulige slag. Spis dem sammen med middagen eller som snacks – de passer godt sammen med vodka.

Fly til Russland

Ved grensen mellom Finland og Russland, finner du Vyborg – en middelalderby med masse historie. I Vyborg finner du det eneste middelalderslottet i Russland.

Men Vyborg er mer en det. Dra på shopping, rusle rundt i den romantiske gammelbyen med sine brosteinsbelagte smug, eller bruk et par timer på å gå rundt i den vakre parken Monrepo.

Husk å smake på de berømte Vyborg-kringlene!

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Opplev St. Petersburg med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Russland.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

EuroBonus gir deg mer av verden. Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle Scandinavian Airlines-reisene til EuroBonus-medlemmer. Mer om vårt bærekraftarbeid