søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Hongkong i Kina fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore). 

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Hongkong – bestill nå

Bestill turen til Hongkong på forhånd, så er det større sjanse for at du får lavere priser for SAS-flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle våre destinasjoner og kostnader på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille i dag og bestemme deg i morgen.

  • cl--plane-right Flyplass: Hongkong internasjonale lufthavn (HKG)
  • cl--credit Valuta: Hongkongdollar
  • cl--clock Tidssone: HKT: UTC+8
  • cl--globe Offisielt språk: Kinesisk

Rabattbilletter for barn

SAS tilbyr opptil 90 %rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Hongkong og utforske sammen som en familie. 

fly til Hongkong og kos deg på en skikkelig storbyferie  

Hongkong er en yrende metropol som tiltrekker seg millioner av besøkende hvert år, og kan skilte med over sju millioner mennesker, 260 øyer og utallige skyskrapere.  

Her kan du seile mellom Hongkong-øya og Kowloon på den ikoniske Star Ferry eller klatre opp til toppen av Victoria Peak for å se den spektakulære utsikten over byen. Du kan også ha det gøy på noen av de beste fornøyelsesparkene i Hongkong, som Hongkong Disneyland, Ocean Park og Ngong Ping 360.

Listen over ting du kan gjøre i Hongkong er ganske imponerende, og byr på noe for alle slags reisende, uansett om du liker kultur, historie eller friluftsliv.

Fly med SAS til Hongkong
  • Natur i Hongkong
  • Hongkongs skyline
  • Utforsk Hongkong

Alltid inkludert i din reise til Hongkong

For å sikre at alle SAS-kundene våre får en minneverdig og komfortabel flygning, byr vi på en rekke SAS-fordeler som gjelder uansett hvilken billettype du har. Flygningen til Hongkong inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Vil du nyte enda mer komfort når du reiser? Da kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til flere fordeler, som Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding og gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig).

Inkludert i din reiseklasse til USA og Asia: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nei Ja Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke Måltid Treretters måltid À la carte-meny
WiFi** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja

* Hvis tilgjengelig
**Ikke innført enda på flytype SE-REH A330E

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Bli medlem av EuroBonus for å opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Hongkong

Spar litt tid og bestill både hotell og leiebil her på SAS. Vi gir deg tilgang til flotte hotell- og utleietjenester for å gjøre reisen til Hongkong så lett og fornøyelig som mulig.

Andre populære SAS-destinasjoner

Bli inspirert og les mer om Hongkong