Fly til Hongkong

Dessverre tilbyr vi ikke direktefly til Hongkong lenger. We are travelers.

SAS flyr til Hongkong i Kina fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Hongkong – bestill nå

Bestill turen til Hongkong på forhånd, så er det større sjanse for at du får lavere priser for SAS-flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle våre destinasjoner og kostnader på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille i dag og bestemme deg i morgen.

Rabattbilletter for barn

SAS tilbyr opptil 90 %rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Hongkong og utforske sammen som en familie.

fly til Hongkong og kos deg på en skikkelig storbyferie

Hongkong er en yrende metropol som tiltrekker seg millioner av besøkende hvert år, og kan skilte med over sju millioner mennesker, 260 øyer og utallige skyskrapere.

Her kan du seile mellom Hongkong-øya og Kowloon på den ikoniske Star Ferry eller klatre opp til toppen av Victoria Peak for å se den spektakulære utsikten over byen. Du kan også ha det gøy på noen av de beste fornøyelsesparkene i Hongkong, som Hongkong Disneyland, Ocean Park og Ngong Ping 360.

Listen over ting du kan gjøre i Hongkong er ganske imponerende, og byr på noe for alle slags reisende, uansett om du liker kultur, historie eller friluftsliv.

Hongkong

Hongkong er en by som kan holde på interessen din i månedsvis, uansett om du er her for første gang eller for tiende gang. Gjør deg klar til mat i verdensklasse på prisvinnende restauranter, se fyrverkerishowene i havnen eller dra på vakre havnecruise.

Fly med SAS til Hongkong internasjonale lufthavn, så er du avslappet og godt uthvilt når du ankommer.

Hongkong internasjonale lufthavn

Gjør deg klar for en kulturreise du sent vil glemme. Hongkong har mange attraksjoner du kan velge mellom – og bare det å utforske byen kan være overveldende. Den unike byen er verdt et besøk!

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i din reise til Hongkong

For å sikre at alle SAS-kundene våre får en minneverdig og komfortabel flygning, byr vi på en rekke SAS-fordeler som gjelder uansett hvilken billettype du har. Flygningen til Hongkong inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Vil du nyte enda mer komfort når du reiser? Da kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir deg tilgang til flere fordeler, som Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding og gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig).

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud