søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Hongkong

Fly til HongKong

Fly til Hongkong via København

Fly med SAS til Hongkong året rundt, og opplev denne interessante storbyen. Vi flyr direkte til Hongkong fra København, og du kan bestille billetter allerede i dag. I vår lavpriskalender får du enkelt oversikt over våre mange ukentlige avganger.

Flyturen fra København tar ca. 10 timer og 50 minutter, men hos SAS gjør vi alt for at du får en behagelig reise. Mat, drikke og underholdning ombord er naturligvis inkludert, uansett reiseklasse.

Fly med SAS til Hongkong 

Dra til Hongkong året rundt, og opplev en storslått by der øst og vest møtes. I lavpriskalenderen finner du mange ukentlige avganger til Hongkong fra Oslo, Trondheim, Stavanger og andre norske flyplasser med 1–2 mellomlandinger. Turen tar med en enkelt mellomlanding ned til omkring 13 timer ut og omtrent 14 timer hjem.

Finn din avgang til Hongkong

 

Stor barnerabatt på flybilletter

Hos SAS er vi glade for å ønske passasjerer i alle aldre velkommen om bord på flyene våre. Derfor har vi store rabatter på flybilletter til de minste. Hvis du reiser med et barn under to år, kan du få helt opptil 90% i barnerabatt på flybillettene hvis barnet sitter på fanget ditt under flyturen. Barn mellom 2 og 11 år får opptil 25% i barnerabatt og har naturligvis sitt eget sete.

Mer om barnerabatt på flybilletter

 

Trenger du visum for innreise til Hongkong?

Det er ikke visumplikt for norske statsborgere ved innreise til Hongkong for opphold inntil 90 dager. Vær oppmerkomsom på at andre visumregler gjelder for innreise til Kina.

 

Opplev fordelene ved å fly SAS

Når du flyr med SAS, er det en rekke fordeler inkludert i billetten uansett hvilken av våre reiseklasser du velger å fly i. Hvis du ikke skal være borte så lenge, og derfor ikke trenger å ha med en stor koffert, er SAS Go Light det perfekte valget, mens SAS Plus, som også inkluderer innsjekket bagasje, er perfekt til litt lengre reiser.

Les om våre reiseklasser

 

EuroBonus – en verden full av fordeler

Elsker du å oppleve verden? Da er EuroBonus noe for deg. Som medlem får du nemlig mulighet til å oppleve enda mer av verden. Når du flyr SAS, kan du opptjene poeng som du enten kan bruke på nye flybilletter, leiebil eller hotellopphold. Du kan også opptjene poeng i noen nettbutikker og når du kjøper dagligvarer og andre ting med ditt EuroBonus-kredittkort.

Opplev verden med EuroBonus

Finn billige flybilletter til Hongkong

Ta en titt i lavpriskalenderen og finn våre billigste flybilletter til Hongkong. Når du kommer over et godt tilbud, kan du trygt slå til med det samme. Vi har nemlig 24 timers angrerett, så hvis tidspunktet likevel ikke passer, kan du lett avbestille og finne andre billetter. Bestiller du i god tid, får du dessuten de beste prisene.

Finn billige flybilletter i vår lavpriskalender 

 

Hong Kong International Airport 

Hong Kong International Airport ble åpnet i 1998 og er en av verdens største og travleste flyplasser. Bare i 2016 passerte det mer enn 70 000 000 passasjerer gjennom flyplassen, som opp gjennom årene har vunnet flere priser, blant annet som Asias mest effektive flyplass og verdens beste flyplass.

 

Kontakt:

1 Sky Plaza Rd 

Chek Lap Kok

Hongkong

Tlf.: +852 2181 8888

Hjemmeside

 

Transport til og fra Hongkong lufthavn

På Hongkong lufthavn finner du flere forskjellige måter å komme deg inn til sentrum av byen på. Med ekspresstoget, som kjører mellom byen og flyplassen, tar turen kun 24 minutter. Toget går hvert 10. minutt det meste av døgnet. Det går imidlertid ikke tog om natten. Det går også mange forskjellige busser mellom flyplassen og forskjellige steder i Hongkong. Ønsker du å ta en taxi, går du til venstre når du kommer ut av ankomsthallen.

Transport i Hongkong 

Hongkong har et av verdens mest effektive offentlige transportsystemer som både teller tog, metro, busser, ferger og trikker. Uansett hvor du skal hen, er det enkelt å komme seg dit med de mange valgmulighetene og de mange avgangene.

Metrosystemet i Hongkong består av 11 linjer, som kjører rundt i hele byen. Metrosystemet inkluderer også en bybane og en togforbindelse til det kinesiske fastlandet. I tillegg til metroen er der mange busser i Hongkong. Rutene dekker stort sett hele regionen, og de er billige og behagelige å kjøre med.

Det er forskjellige måter å kjøpe billetter til den offentlige transport i Hongkong på. En av de mest populære for både lokale og besøkende er Octopus Card, som kan brukes til å kjøpe billetter til de fleste typer offentlig transport samt som betalingskort i blant annet kiosker.

Les mer om Octopus Card

Inspirasjon til din reise

Kultur og natur i Hongkong

Hongkong har vært gjennom en massiv utvikling på enormt kort tid, noe byen tydelig bærer preg av. Skyskrapere, jobbmuligheter, natur og matkultur er blant de tingene som trekker til seg mennesker fra hele verden.

Hongkong er en by full av kultur, både når det gjelder tradisjoner og mat. Samtidig er der en veldig internasjonal stemning i byen, blant annet fordi et av de offisielle språkene er engelsk, og fordi det attraktive jobbmarkedet tiltrekker mennesker fra hele verden.

Hvis du vil oppleve mer enn bylivet på din tur til Hongkong, kan du lett komme deg ut i naturen. Hele 40 % av regionen er nemlig dekket av nasjonalparker, og det tar ikke mer enn 20 minutter å komme fra byens travelhet til en tropisk strand.

Finn billetter til din reise til Hongkong

Fakta om Hongkong

Valuta: Hong Kong dollar

Tidsforskjell: +7

Språk: Kinesisk og engelsk

 

Den kinesiske ambassade:

Tuengen Alle 2B

0374 Oslo

Tlf.: +47 22 49 20 52

Hjemmeside

 

Det norske konsulatet i Hongkong:

Room 1510-1512, 15th Floor, West Tower, Shun Tak Centre

168-200 Connaught Road Central

Hongkong

Tlf.: +852 2546 9881

Hjemmeside

 

Flere SAS-destinasjoner