søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Beijing

Fly til Beijing

FLY TIL BEIJING HVER DAG

Fly fra Norge til Beijing med SAS, og opplev en by i rivende utvikling. Turen til denne interessante storbyen tar ned til 11 timer, og vi tilbyr daglige avganger.

I lavpriskalenderen kan du raskt få oversikt over våre avganger og priser. Bestiller du i god tid, og hvis du er fleksibel med hensyn til datoen, kan du lett finne billige flybilletter.

Finn din avgang til Beijing nå

 

FÅ OPPTIL 90% RABATT PÅ FLYBILLETTER TIL BARN

Hos SAS tilbyr vi store rabatter til våre minste passasjerer. Hvis du skal fly med et barn på under 2 år, gir vi deg opptil 90% i barnerabatt på flybilletter, mens barn mellom 2 og 11 år får opptil 25% rabatt.

Barn under 2 år oppnår størst rabatt hvis de sitter på fanget til de voksne de reiser sammen med. Hvis du gjerne vil ha et sete til barnet, er prisen den samme som for barn mellom 2 og 11 år.

Mer om å reise med barn

OPPLEV FLEKSIBILITETEN MED SAS

Din tid og din tilfredshet er viktig for oss. Derfor tilbyr vi deg alltid fleksibilitet når du bestiller flybilletter hos oss. Helt konkret tilbyr vi blant annet 24 timers angrerett, så hvis tidspunktet likevel ikke passer, kan du lett endre flybillettene igjen. Når du finner et godt tilbud i lavpriskalenderen vår, kan du derfor trygt slå til og sjekke med dine medreisende i etterkant.

Finn din neste reise her

Beijing Lufthavn – Beijing Capital International Airport

Beijing Lufthavn ligger ca. 32km utenfor sentrum av byen, og er den nest største flyplassen i verden. Flyplassen åpnet i 1958, og den opprinnelige lufthavnbygningen brukes fremdeles den dag i dag, sammen med en del senere tilbygg. Beijing Lufthavn blir stadig mer brukt, og det passerer mer enn 90 000 000 passasjerer gjennom flyplassen årlig.

 

Kontakt:

Capital Airport 

100621 Beijing

Kina

Hjemmeside

 

Transport til og fra flyplassen

Når du lander på Beijing Lufthavn, blir du møtt med flere forskjellige transportmuligheter til byen fra flyplassen. Du kan velge mellom buss, tog og taxi. Ekspresstoget kjører hvert tiende minutt mellom kl. 06:00 og 22:30 og er et godt alternativ hvis du ønsker å unngå den tidvis svært tette trafikken som Beijing blant annet er kjent for.

Det går også både flybusser og lokale busser fra flyplassen, og du finner også taxier rett utenfor utgangen. Sjåførene snakker ofte ikke engelsk, så det kan derfor være lurt å skrive ned adressen på destinasjonen, slik at du er sikker på å ende opp på riktig sted.

Mer om transport til og fra flyplassen

 

Bilutleie ved Beijing Lufthavn

Ønsker du å leie bil på flyplassen, slik at du kan komme deg rundt på egen hånd, kan det være lurt å bestille bilen hjemmefra, slik at bilen er klar når du ankommer. Hvis du lander utenom normale åpningstider, er en forhåndsbestilt bil din sikkerhet for at bilutleiefirmaet fremdeles har åpent.

Finn leiebil her

 

Transport i Beijing

Beijing er Kinas største trafikknutepunkt. Byens transportmuligheter omfatter blant annet tog, metro, buss og bysykler. Det finnes også tradisjonelle rickshawsykler i byen.

I rushtiden kan det anbefales å unngå å kjøre i buss eller bil, siden det ofte er svært store trafikkorker i byen. I stedet kan metroen være en god mulighet hvis du skal langt. Til kortere turer kan det anbefales å bruke byens offentlige sykler. Syklene kan leies av personer mellom 18 og 65 år som er høyere enn 130 cm.

Tradisjonelle rickshaws er en fin måte å oppleve de gamle smale gatene på, og det gir også et fint kulturelt innblikk. Prisen bør forhandles på forhånd, slik at det ikke oppstår problemer etterpå. Litt tips i tillegg til avtalt pris er ikke uvanlig.

 

Legg ut på eventyr i Beijing

Beijing byr på kultur, historie og mat som ikke kan måle seg med noe. Den travle stemningen og forbindelsen til menneskets tidlige historie er enestående. Samtidig er det en by i rivende utvikling, der moderne liv utfolder seg på samme måte som så mange andre steder i verden.

Når du besøker Beijing, finnes det mange opplevelser å ta fatt på. Den kinesiske mur, som strekker seg over tusener av kilometer, og som ble bygd som forsvar mot forskjellige nomadestammer, byr både på et interessant historisk innblikk og et pusterom i den vakre naturen, som står i skarp kontrast til det travle storbylivet.

I Beijing har du dessuten rikelig anledning til å oppleve den kinesiske kulturarven, blant annet ved å besøke Den himmelske freds plass, Den forbudte by og Sommerpalasset.

Bestill billetter til ditt neste eventyr

SE VERDEN MED EUROBONUS

Når du flyr med SAS, har du mulighet til å tjene poeng på alt fra dagligvarer til flybilletter. Du kan bruke poengene på nye flybilletter, billeie eller hotellopphold. På den måten får du mulighet til å se enda mer av verden som medlem av EuroBonus.

Les mer om EuroBonus og bli medlem her

FAKTA OM BEIJING

Valuta: Renminbi

Tidsforskjell: +6

Språk: Mandarin

 

Den norske ambassaden: 1 Dong Wu Jie, San Li Tun, 100600, Beijing, Kina

Tlf.: +86 10 8531 9610

Epost: bejvisa@mfa.no

Den kinesiske ambassade: Tuengen Allé 2B, 0374 Oslo 

Tlf.: + 47 22 49 05 70

 

ANNET

Kina

 

FLERE SAS-DESTINASJONER