Fly til Beijing

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

Dessverre tilbyr vi ikke direktefly til Beijing for øyeblikket.

SAS flyr til Beijing i Kina fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Beijing

Hvis du vil ha billigere flygninger med SAS, er det bare å bestille reisen til Beijing i god tid i forveien. Du kan få en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted ved å gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille nå og legge planer senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Beijing sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Kina.

fly til Beijing og besøk Kinas hovedstad

Beijing er en vidstrakt metropol som trekker til seg millioner av besøkende hvert år. Her finner du fantastiske palasser, høytidelige templer og nydelige slottshager. Kinas hovedstad er også kjent for sine glitrende skyskrapere, yrende matmarkeder og blomstrende kunstscene.

Her kan du shoppe på Panjiayuan antikkmarked eller utforske museene og palassene i Den forbudte by. Du kan også ta del i den lokale kulturen på 798 Art District eller kose deg på en dagstur til Kinas spektakulære mur.

Det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre i Beijing, og alle vil finne noe de liker her.

Fly til Beijing

Beijing byr på billig shopping, mat du blir avhengig av og et yrende natteliv, så det er ikke rart at mange forelsker seg i byen. Gjør deg klar til å avdekke over fem tusen år med historie, beundre vakre templer og nyte lokale kinesiske delikatesser til sent på kveld.

Fly med SAS til Beijing internasjonale lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar til å starte reisen når du lander.

Beijing internasjonale lufthavn

Beijing er en by med en livlig blanding av historie og modernitet. Opplev den unike kombinasjonen av et vanvittig tempo og lun sjarme – alt på ett og samme sted. Det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre i Beijing!

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i din reise til Beijing

Vi i SAS ønsker at alle kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler. Flygningen til Beijing inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil ha det enda mer komfortabelt på reisen, kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir deg eksklusiv tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

EuroBonus gir deg mer av verden. Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle Scandinavian Airlines-reisene til EuroBonus-medlemmer. Mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud