SAS bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for å gjøre ditt besøk på nettstedet vårt så hyggelig som mulig. Noen informasjonskapsler er teknisk nødvendige for at nettstedet skal fungere, og er derfor alltid aktivert. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere interessen din basert på søk og annen atferd under ditt besøk på nettstedet.

Ved å klikke på "Jeg godtar" samtykker du til alle informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at opplevelsen din kan bli påvirket hvis du velger å ikke godta alle informasjonskapsler, i tillegg til at noen områder eller funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer som forutsatt.

I innstillinger for informasjonskapsler kan du gi et kontrollert samtykke. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du endrer innstillingene i retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Fly til Beijing

We are travelers.

SAS flyr til Beijing i Kina fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Beijing – bestill nå

Hvis du vil ha billigere flygninger med SAS, er det bare å bestille reisen til Beijing i god tid i forveien. Du kan få en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted ved å gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille nå og legge planer senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Beijing sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Kina.

fly til Beijing og besøk Kinas hovedstad

Beijing er en vidstrakt metropol som trekker til seg millioner av besøkende hvert år. Her finner du fantastiske palasser, høytidelige templer og nydelige slottshager. Kinas hovedstad er også kjent for sine glitrende skyskrapere, yrende matmarkeder og blomstrende kunstscene.

Her kan du shoppe på Panjiayuan antikkmarked eller utforske museene og palassene i Den forbudte by. Du kan også ta del i den lokale kulturen på 798 Art District eller kose deg på en dagstur til Kinas spektakulære mur.

Det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre i Beijing, og alle vil finne noe de liker her.

Beijing byr på billig shopping, mat du blir avhengig av og et yrende natteliv, så det er ikke rart at mange forelsker seg i byen. Gjør deg klar til å avdekke over fem tusen år med historie, beundre vakre templer og nyte lokale kinesiske delikatesser til sent på kveld.

Fly med SAS til Beijing internasjonale lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar til å starte reisen når du lander.

Beijing internasjonale lufthavn

Beijing er en by med en livlig blanding av historie og modernitet. Opplev den unike kombinasjonen av et vanvittig tempo og lun sjarme – alt på ett og samme sted. Det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre i Beijing!

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i din reise til Beijing

Vi i SAS ønsker at alle kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler. Flygningen til Beijing inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Hvis du vil ha det enda mer komfortabelt på reisen, kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir deg eksklusiv tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt måltider og snacks om bord.