søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Beijing i Kina fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghai og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Beijing – bestill nå

Hvis du vil ha billigere flygninger med SAS, er det bare å bestille reisen til Beijing i god tid i forveien. Du kan få en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted ved å gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille nå og legge planer senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Beijing internasjonale lufthavn (PEK)
  • cl--credit Valuta: Yuan Renminbi
  • cl--clock Tidssone: CST: UTC+8
  • cl--globe Offisielt språk: Mandarin kinesisk

Rabattbilletter for barn

Opplev Beijing sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Kina.  

fly til Beijing og besøk Kinas hovedstad   

Beijing er en vidstrakt metropol som trekker til seg millioner av besøkende hvert år. Her finner du fantastiske palasser, høytidelige templer og nydelige slottshager. Kinas hovedstad er også kjent for sine glitrende skyskrapere, yrende matmarkeder og blomstrende kunstscene. 

Her kan du shoppe på Panjiayuan antikkmarked eller utforske museene og palassene i Den forbudte by. Du kan også ta del i den lokale kulturen på 798 Art District eller kose deg på en dagstur til Kinas spektakulære mur.

Det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre i Beijing, og alle vil finne noe de liker her.

Fly med SAS til Beijing
  • Kafé i Paris
  • Eiffeltårnet i Paris
  • Helgetur i Paris

Alltid inkludert i din reise til Beijing

Vi i SAS ønsker at alle kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler. Flygningen til Beijing inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.  

Hvis du vil ha det enda mer komfortabelt på reisen, kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse. Dette gir deg eksklusiv tilgang til Fast TrackSAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt måltider og snacks om bord. 

Inkludert i din reiseklasse til USA og Asia: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nei Ja Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke Måltid Treretters måltid À la carte-meny
WiFi** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja

* Hvis tilgjengelig
**Ikke innført enda på flytype SE-REH A330E

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Bli medlem av EuroBonus for å opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Beijing

Har du noe du vil ordne i siste liten? Hos SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Bli inspirert og les mer om Beijing