Fly til Kina

Fly med SAS til Shanghai og opplev den flerkulturelle stemningen i byen. Shanghai ligger på Kinas sentrale kyst og er landets største by.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Kina fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Shanghai.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok og Tokyo).

Fly til Kina og prøv kinesisk gatemat

Du bør absolutt prøve noe av den kinesiske gatematen når du er på besøk – her finner du alt fra dumplings og stinky tofu til kandiserte bær.

Du har antakeligvis smakt på noe kinesisk gatemat allerede, som dumplings, nudler og stekt ris. Men hva med Jlan eller Xi’an bing-, Beijing- og Xi’an-pannekaker? Kanskje har du lyst på et kinesisk egg? Dette er et kokt egg som sprekkes og kokes på nytt i te, soyasaus og krydder.

Andre ting du kan prøve er dampet mykt brød, baozi eller risboller, cífàntuán.

Terrakottahæren i Xi’an

Terrakottahæren i Xi’an anses for å være et av de viktigste arkeologiske funnene på 1900-tallet. Hæren består av rundt 8000 kampklare terrakottakrigere i naturlig størrelse, ledsaget av hundrevis av hester, vogner og våpen. Hver soldat har et unikt ansiktsuttrykk, og de er plassert i henhold til rank.

Terrakottahæren ble lagd på 200-tallet f.Kr. og oppdaget av lokale bønder i 1974. Den ble lagd for å beskytte Qin Shi Huang, den første keiseren av Kina, i livet etter døden ved å vokte gravkammeret hans.

Fly til <em>Kina</em>

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Opplev Shanghai, Hongkong og Beijing sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Kina.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.