søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Kina fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo og Singapore).   

SAS flyr året rundt til Beijing og Shanghai i Kina.

Fly med SAS til Beijing og Shanghai

Gå om bord en flygning til Beijing og ta en spasertur langs den kinesiske muren. Besøk Shanghai og opplev den flerkulturelle stemningen i byen.

  • cl--locator Hovedstad: Beijing
  • cl--credit Valuta: Renminbi (yuan)
  • cl--clock Tidssone: UTC+8
  • cl--globe Offisielt språk: Kinesisk

Terrakottahæren i Xi’an

Terrakottahæren i Xi’an anses for å være et av de viktigste arkeologiske funnene på 1900-tallet. Hæren består av rundt 8000 kampklare terrakottakrigere i naturlig størrelse, ledsaget av hundrevis av hester, vogner og våpen. Hver soldat har et unikt ansiktsuttrykk, og de er plassert i henhold til rank.

Terrakottahæren ble lagd på 200-tallet f.Kr. og oppdaget av lokale bønder i 1974. Den ble lagd for å beskytte Qin Shi Huang, den første keiseren av Kina, i livet etter døden ved å vokte gravkammeret hans. 

Fly til Kina med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse til USA og Asia: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nei Ja Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke Måltid Treretters måltid À la carte-meny
WiFi** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja

* Hvis tilgjengelig
**Ikke innført enda på flytype SE-REH A330E

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Mer om vårt bærekraftarbeid  

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Bli inspirert og les mer om Kina