Fly til Kina

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til Kina fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo).

SAS flyr året rundt til Beijing og Shanghai i Kina.

Fly med SAS til Beijing og Shanghai

Gå om bord en flygning til Beijing og ta en spasertur langs den kinesiske muren. Besøk Shanghai og opplev den flerkulturelle stemningen i byen.

Terrakottahæren i Xi’an

Terrakottahæren i Xi’an anses for å være et av de viktigste arkeologiske funnene på 1900-tallet. Hæren består av rundt 8000 kampklare terrakottakrigere i naturlig størrelse, ledsaget av hundrevis av hester, vogner og våpen. Hver soldat har et unikt ansiktsuttrykk, og de er plassert i henhold til rank.

Terrakottahæren ble lagd på 200-tallet f.Kr. og oppdaget av lokale bønder i 1974. Den ble lagd for å beskytte Qin Shi Huang, den første keiseren av Kina, i livet etter døden ved å vokte gravkammeret hans.

Kina

Du bør absolutt prøve noe av den kinesiske gatematen når du er på besøk – her finner du alt fra dumplings og stinky tofu til kandiserte bær.

Du har antakeligvis smakt på noe kinesisk gatemat allerede, som dumplings, nudler og stekt ris. Men hva med Jlan eller Xi’an bing-, Beijing- og Xi’an-pannekaker? Kanskje har du lyst på et kinesisk egg? Dette er et kokt egg som sprekkes og kokes på nytt i te, soyasaus og krydder.

Andre ting du kan prøve er dampet mykt brød, baozi eller risboller, cífàntuán.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Opplev Shanghai, Hongkong og Beijing sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Kina.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid