Fly Stavanger Alanya

Bestill fly fra Stavanger til Alanya i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Stavanger til Alanya. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Stavanger og Alanya som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly fra Stavanger til Alanya – Opplev en hyggelig by

Når du er i Alanya, bør du besøke en tyrkisk hamam. Det er en gammel tyrkisk tradisjon som fornyer huden din og beroliger sinnstilstanden. Opplev velvære på tyrkernes måte og få skrubb av huden før du fortsetter til strendene for å sole deg. Smak på det tyrkiske kjøkkenet og tyrkisk frokost som er en lang måltid med mange retter.

De mest populære strendene i Alanya er Kleopatrastranden, skilpaddestranden, Dogu Halk Plaji og Belediye Plaji. I nærheten av strendene finner du alltid kafeer, barer og restauranter.

For den historieinteresserte anbefales et besøk til Kizil Kule som er et vakkert rødt tårn eller byens festning.

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, der alle våre beste reisetips om Alanya er samlet.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Stavanger Airport

SAS Fast Track

Når du reiser Stavanger Alanya i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Stavanger Aiport. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing eller til å komme deg til gaten raskere.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig