Fly Oslo Tivat

Bestill fly fra Oslo til Tivat i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Oslo til Tivat. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Oslo og Tivat som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Oslo Tivat og opplev en flott kystby

Gjør som mange andre feriereisende og bestill fly mellom Oslo og Tivat. Tivat er en flott kystby hvor du kan sole deg og nyte en fantastisk miljø. Tivat er noe av Montenegros eget Saint Tropez, men byen tilbyr mer enn bare luksus og prakt. Montenegro som land er et perfekt feriemål med krystallklart vann, varme somre og kjølige vintre, samt vakre omgivelser. Bestill fly Oslo Tivat og slapp av i Kotorbuktens perle!

Tivat – Kotorbuktens eksklusive sentrum

Porto Montenegro i Tivat er en havn full av luksuriøse båter og omkringliggende hoteller. Inspirasjonen virker å komme fra Saint Tropez, der luksus og lokal kvalitet blandes. Hvis du ønsker å oppleve luksus, fart og prakt når du har landet ditt fly Oslo Tivat, er Porto Montenegro et must!

Tivat er også mye mer enn store båter og avanserte drinker. Byen ligger i Kotorbukta som sammen med Budvanska Riviera er Montenegros to mest populære reisemål for turister. Tivat og de andre byene rundt bukta er del av Unescos verdensarv takket være de historiske omgivelsene.

Området har vært bebodd siden antikken og rommer i dag et rikt, kristent kulturarv. Det er mange vakre kirker og klostre, både katolske og ortodokse. Pilgrimsvandringer til noen av klostrene er ikke uvanlig. Bestill fly Oslo Tivat og opplev de vakre bygningene og miljøene!

Fly Oslo Tivat – Få en innholdsrik ferie

Tivat er et reisemål i seg selv, men for den som ønsker å utforske omgivelsene er det mye å oppdage. Budvanska Riviera, Ostrogklosteret og Sveti Stefan er bare noen av de spennende stedene som finnes i landet.

Landet har både hav og fjell, naturskjønne daler og pittoreske steinhus. Byene er trivelige og generelt sett er Montenegro et prisgunstig land når det gjelder mat og shopping. Mattradisjonen ligger nær den italienske og kroatiske. Lokale delikatesser er fersk fisk, skalldyr, oster og skinke.

Montenegro og Tivat er en fryd for både øye og gane. Bestill fly Oslo Tivat og oppdag Kotorbuktens gullkorn!

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Oslo lufthavn

SAS Fast Track

Når du reiser fra Oslo til Tivat i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Gardermoen flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

SAS Lounges

Start din reise til Tivat i en av våre flyplasslounger. Loungen er et fredelig sted der du kan komme à jour med jobben, få deg en matbit, være sosial eller bare slappe av mens du venter på din flygning.

På Gardermoen flyplass vil du kunne nyte:

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig