Fly Oslo Sälen/Trysil

Bestill fly fra Oslo til Sälen/Trysil i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Oslo til Sälen/Trysil. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Oslo og Sälen/Trysil som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Oslo Sälen/Trysil – Verdt å se 

Sälen/Trysil har virkelig mye å by på, spesielt når det kommer til skisport og natur, men det er langt fra det eneste. I Trysil er det mye mer å gjøre enn å bare stå på ski – opplev alt fra surfing til en tur på en hundeslede. Nedenfor kan du bli litt klokere på hva Trysil har å by på. 

Stå på ski overalt 

I Trysil er prinsippet "Ski in & Ski out" prioritert veldig høyt, noe som betyr at du stort sett kan stå på ski rett til hoveddøren, uansett hvor i området du bor. Bor du et av de få stedene der det ikke er mulig, kjører det skibusser til området. Du trenger derfor ikke en bil så snart du har kommet til skisportsstedet.  

Nyt den vakre naturen 

Området rundt skisportsstedet er utrolig vakkert og lett tilgjengelig. Fra hytteområdene vil du for eksempel kunne oppleve den vakreste utsikten over fjellene, skogen og pistene.  

Snøgaranti 

I Trysil lover de snøgaranti, som er din garanti for at du får maksimalt ut av skiferien. Det kan være veldig kaldt i Trysil, men siden området ligger i le av fjellene, er været ofte godt.  

Stort område med mange muligheter 

Trysil består av fire forskjellige skiområder, som alle byr på noe forskjellig. Området er stort, men det er fortsatt lett å finne seg til rette. Områdene varierer veldig fra skog og trær til åpne vidder med utsikt og vind.  

Kom på sledetur i fjellene 

Har du alltid drømt om en sledetur? I Trysil kan drømmen bli virkelighet. Opplev skogene og fjellene om bord på en hundeslede, og skal opplevelsen bli enda villigere, kan du ta en overnatting i telt ute i fjellene. 

Transport fra Scandinavian Mountains Airport

Bare 40 minutters kjøring fra Scandinavian Mountains Airport finner du Norges største skiområde – Trysil, som tilbyr skikjøring for alle nivåer. Skiområdet består av fire sammenhengende områder, som alle er plassert rundt Trysil-fjellet. Trysil er et anerkjent skisportssted som flere år på rad har blitt kåret som det beste i Norge.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Oslo lufthavn

SAS Fast Track

Når du reiser fra Oslo til Sälen/Trysil i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Gardermoen flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

SAS Lounges

Start din reise til Sälen/Trysil i en av våre flyplasslounger. Loungen er et fredelig sted der du kan komme à jour med jobben, få deg en matbit, være sosial eller bare slappe av mens du venter på din flygning.

På Gardermoen flyplass vil du kunne nyte:

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig