Fly Molde Åre/Østersund

Bestill fly fra Molde til Åre/Østersund i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Molde til Åre/Østersund. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Molde og Åre/Østersund som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Bestill fly fra Molde til Östersund

Med SAS kan du fly Molde til Östersund hele året. Når du er ankommet til Östersund, er det enkelt å reise videre til andre steder, som den velkjente skidestinasjonen Åre.

Östersund er også et perfekt sted å besøke hele året. Om sommeren kan du dra på fjellturer eller prøve deg på downhill-sykling, mens det selvfølgelig er skikjøring som står på programmet om vinteren.

Bestill fly Molde til Östersund allerede i dag og opplev det uimotståelige fjellandskapet!

Fly til Östersund og gå på ski i Åre

En selvfølge når du flyr Molde til Östersund er å besøke skidestinasjonen Åre. Som tidligere nevnt kan du besøke Åre hele året, og det vakre fjellandskapet byr på ulike aktiviteter som passer både sommer og vinter. I tillegg til å tilby mange sportslige aktiviteter, som skikjøring og fotturer, blomstrer også byen av verdensklasse restauranter og butikker. Et besøk i Åre vil derfor ikke la kroppen eller hodet tomme for inntrykk.

Bestill fly Molde til Östersund allerede i dag og opplev Sveriges velbesøkte skidestinasjon!

Östersund – En skjult jämtländsk perle

Når du flyr Molde til Östersund bør du også ta sjansen til å besøke Östersunds sentrum. Östersund er omgitt av Storsjøen og fjelltopper, noe som gjør den til en vakker by å besøke. Sentrum består også av klassiske trehus fra slutten av 1800-tallet, noe som også bidrar til at byen er så vakker og koselig å gå rundt i.

Bestill fly Molde til Östersund allerede i dag!

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, der alle våre beste reisetips for Östersund er samlet.

Transport fra Åre Östersund flyplass

Når du ankommer Åre Östersund flyplass, kan du enkelt komme deg til både Östersunds sentrum og skidestinasjonene Åre og Vemdalen. Flybusser går hele året til Östersunds sentrum, og om vinteren til Åre og Vemdalen.

Hvis du heller vil leie en bil eller ta en taxi, er det også mulig. Ved å leie en egen bil kan du enkelt komme deg hvor som helst.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig