søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Sverige

Fly til Sverige

Fly med SAS til Sverige

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Sverige er kontrastenes land. Det har alt fra klassiske, røde gårdshus til moderne storbykultur. En ferie i Sverige gir deg muligheten til å oppleve fantastisk natur og moderne kunst og kultur. Bestill flyvningen din til Sverige i dag og få 24-timers angrerett på flybilletten, opptil 90% rabatt for barn, innsjekking 22 timer før avreise og fritt setevalg.

 

BILLIGE FLYBILLETTER TIL SVERIGE

SAS flyr deg direkte til Stockholm og Gøteborg fra København. Med flere daglige avganger til begge destinasjonene er det lett å finne en avreise som passer reiseplanen din. Flyvningen til Stockholm tar bare 1 time og 30 minutter, og flyvningen til Gøteborg tar bare 45 minutter. Derfor er begge destinasjonene perfekte for en helgetur.

Fly til Sverige på SAS Business eller SAS Plus og gå gjennom sikkerhetskontrollen raskere med Fast Track.

 

STOCKHOLM – ÉN AV DE VAKRESTE HOVEDSTEDENE I VERDEN

Sveriges hovedstad, Stockholm, er utrolig vakker og sjarmerer alle besøkende med sin unike beliggenhet ved Stockholms skjærgård. Dersom du besøker Stockholm, vil du oppleve en moderne metropol med fantastiske shoppingmuligheter, flotte restauranter og trendy barer i området rundt Stureplan.

I Stockholm kan du også utforske nasjonalmuseet og Vasamuseet, og besøke elegante slott og kirker.

 

KULTUR OG MUSIKK I GØTEBORG

Gøteborg er den nest største byen i Sverige, og den fascinerende byen vil gjøre deg målløs. Dersom du besøker Gøteborg om sommeren, vil du finne mange muligheter for solbading på varme berg, og dersom du besøker byen om vinteren, kan du ta på deg skøyter og prøve deg på isen. Byen byr også på et rikt kulturliv og fantastisk musikk. Gøteborgsoperaen er berømt for sitt moderne program og spennende arkitektur. I tillegg har byen en populær konserthall som er hjem for Sveriges nasjonalorkester.

 

PÅ SKITUR I SVERIGE

I Sverige finnes det mange skisentre hvor du kan gå langrenn og alpint. Idre Fjäll, Åre og Sälen er blant de mest populære stedene. Dersom du vil gå på ski i Sverige, kan du fly fra København til Östersund/Åre via Stockholm – en reise som bare tar 3 timer totalt, og som er et fantastisk alternativ til Alpene. Skiområdet i Åre har 90 kilometer med skiløyper og er godt egnet for familier med barn. Det er for eksempel en fordel at barna forstår språket når de tar skitimer.

 

MER ENN 1100 DESTINASJONER

Med SAS og partnerne våre kan du bestille reiser til mer enn 1100 destinasjoner. 

 

ANNET

Fly til Stockholm