Fly til Sverige

Nordlys, midtsommer og kjøttboller. Fly SAS for å oppleve Sverige. Besøk havnen i Smygehuk, Sveriges sørligste punkt. Eller dra så langt nord som du kan – til Treriksröset. Dette er punktet hvor grensene til Norge, Sverige og Finland møtes. Så langt nord kan du også se nordlyset og midnattssolen.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til/innen Sverige fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Göteborg, Kiruna, Luleå, Malmö, Ronneby, Skellefteå, Stockholm, Sundsvall, Sälen, Umeå, Visby, Ängelholm og Åre/Östersund.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fly til Sverige – opplev Abisko nasjonalpark

Besøk den vakre nasjonalparken Abisko i Nord-Sverige. Gå langs Kungsleden gjennom nasjonalparken. Ta med deg truger eller ski for å krysse parken i vintermånedene, og prøv deg på skøyter på Torneträsk-sjøen. Ta kabelbanen opp til fjellet Njullá for å nyte utsikten over Torneträsksjøen i nord og Lapporten i øst.

Svensk mat – med enn kjøttboller

Sverige er kanskje kjent for kjøttboller og salt fisk. Men det er mer ved det svenske kjøkken enn det. Prøv hjemmelagde kanelboller, få varmen med en kopp varm gløgg og spis raggmunk, potetpannekaker, servert med stekt svinekjøtt og tyttebærsyltetøy.

Besøker du Sverige på midtsommeraften, sommersolverv, kan du mest sannsynlig smake syltet sild, poteter og rømme – den tradisjonelle midtsommermaten. Skyll det ned med øl og snaps.

Fly til <em>Sverige</em>

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Opplev Skandinavia med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Sverige.

Vil du se verden? Med SAS kan du fly til til mange land rundt om i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper.