Fly til Sverige

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til/innen Sverige fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyr til Göteborg, Kalmar, Kiruna, Luleå, Malmö, Ronneby/Karlskrona, Skellefteå, Stockholm, Sundsvall/Timrå, Sälen, Umeå, Visby, Ängelholm/Helsingborg og Åre/Östersund i Sverige.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly med SAS til Stockholm, Göteborg og Malmö

Nordlys, midtsommer og kjøttboller. Fly Scandinavian Airlines for å oppleve Sverige.

Besøk havnen i Smygehuk, Sveriges sørligste punkt. Eller dra så langt nord som du kan – til Treriksröset. Dette er punktet hvor grensene til Norge, Sverige og Finland møtes. Så langt nord kan du også se nordlyset og midnattssolen.

Svensk mat – med enn kjøttboller

Sverige er kanskje kjent for kjøttboller og salt fisk. Men det er mer ved det svenske kjøkken enn det. Prøv hjemmelagde kanelboller, få varmen med en kopp varm gløgg og spis raggmunk, potetpannekaker, servert med stekt svinekjøtt og tyttebærsyltetøy.

Besøker du Sverige på midtsommeraften, sommersolverv, kan du mest sannsynlig smake syltet sild, poteter og rømme – den tradisjonelle midtsommermaten. Skyll det ned med øl og snaps.

Sverige

Besøk den vakre nasjonalparken Abisko i Nord-Sverige. Gå langs Kungsleden gjennom nasjonalparken. Ta med deg truger eller ski for å krysse parken i vintermånedene, og prøv deg på skøyter på Torneträsk-sjøen.

Ta kabelbanen opp til fjellet Njullá for å nyte utsikten over Torneträsksjøen i nord og Lapporten i øst.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Opplev Skandinavia med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Sverige.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid