søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til/innen Sverige fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).    

SAS flyr til Göteborg, Kalmar, Kiruna, Luleå, Malmö, Ronneby/Karlskrona, Skellefteå, Stockholm, Sundsvall/Timrå, Sälen, Umeå, Visby, Ängelholm/Helsingborg og Åre/Östersund i Sverige.

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly med SAS til Stockholm, Göteborg og Malmö

Nordlys, midtsommer og kjøttboller. Fly Scandinavian Airlines for å oppleve Sverige. 

Besøk havnen i Smygehuk, Sveriges sørligste punkt. Eller dra så langt nord som du kan – til Treriksröset. Dette er punktet hvor grensene til Norge, Sverige og Finland møtes. Så langt nord kan du også se nordlyset og midnattssolen.

  • cl--locator Hovedstad: Stockholm
  • cl--credit Valuta: Svensk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC +2
  • cl--globe Offisielt språk: Svensk

Svensk mat – med enn kjøttboller

Sverige er kanskje kjent for kjøttboller og salt fisk. Men det er mer ved det svenske kjøkken enn det. Prøv hjemmelagde kanelboller, få varmen med en kopp varm gløgg og spis raggmunk, potetpannekaker, servert med stekt svinekjøtt og tyttebærsyltetøy. 

Besøker du Sverige på midtsommeraften, sommersolverv, kan du mest sannsynlig smake syltet sild, poteter og rømme – den tradisjonelle midtsommermaten. Skyll det ned med øl og snaps.

Fly til Sverige med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Les mer om Sverige og la deg inspirere