Fly Lakselv Pisa

Bestill fly fra Lakselv til Pisa i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Lakselv til Pisa. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Lakselv og Pisa som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly fra Lakselv til Pisa – Opplev Pisa

Når man tenker på Pisa, tenker man ofte på det skjeve tårnet som er så velkjent for mange. Hvem har ikke drømt om å ta sitt eget morsomme og unike bilde ved tårnet? Det skjeve tårnet eller Campanilen, ble bygget under byens høytid, da domkirken skulle ha et klokketårn i 1173. Fra de forskjellige etasjene kan du få en vakker utsikt. Rett ved siden av tårnet finner du domkirken som ble bygget av kunstneren Bonanno. Kirken har vakre søyler oppå hverandre og inne i den finner du den berømte prekestolen. Dåpsskrinet, Battistero di San Giovanni, som Giovanni og Nicola står bak, har fine bysantinske relieffer og søyler, og er definitivt verdt et besøk.

Pisa er en by der den italienske kulturen virkelig skinner gjennom. Slapp av på de mange hyggelige kaféene der du kan få en herlig tiramisu med en kopp kaffe, eller en god italiensk is. Prøv de italienske restaurantene for en pizza eller noen deilige pastaretter. Hvis du vil shoppe, kan du dra til Borgo Stretto, Borgo Largo eller Corso Italia, der det er mange forskjellige butikker.

Fly fra Lakselv til Pisa og opplev den italienske kulturen og den unike historien som Pisa har å tilby!

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig