Fly Kristiansand Malmø

Bestill fly fra Kristiansand til Malmø i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Kristiansand til Malmø. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Kristiansand og Malmø som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Kristiansand til Malmö og opplev sør-Sverige

Malmö har et rikt kulturliv og det er mange aktiviteter for den som ønsker å oppleve det. Blant annet arrangeres Malmöfestivalen hvert år i august – en uke fylt med drakebåtturer, konserter, forestillinger, dans, teater og mye mer. Alle konserter er gratis og det er mange parker å henge i i Malmö. Den største er Pildammsparken som er en vakker park på 45 hektar og som ligger rundt en dam.

Fly Kristiansand til Malmö og opplev Sveriges tredje største by som lenge var en industri- og handelsby av betydning. I dag tiltrekker Malmö Universitet studenter til byen samtidig som nærheten til København og dannelsen av Øresundsregionen gjennom Øresundsbroen gir en nærhet til Europa som ikke tidligere fantes.

Kommunen markedsfører seg selv som ”mangfoldets og mulighetenes by”. Passende med tanke på at det bor over 160 nasjonaliteter i kommunen som sammen snakker mer enn hundre språk. Det beste stedet å oppleve denne internasjonale stemningen er ved Möllevångstorget som er en dynamisk del av byen og garantert har noe for alle. Fly Kristiansand til Malmö og opplev den skånske byen.

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, der alle våre beste reisetips for Malmö er samlet.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig