Fly Kristiansand Dubrovnik

Bestill fly fra Kristiansand til Dubrovnik i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Kristiansand til Dubrovnik. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Kristiansand og Dubrovnik som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly fra Kristiansand til Dubrovnik – Verdt å se

Opplev Kroatiens kulturelle kystperle Dubrovnik. Det er en av Europas vakreste byer og definitivt verdt et besøk, enten du er ute etter en badferie eller en ferie med mat og kultur i fokus.

Dubrovnik tilbyr alt fra spennende historie til deilig mat, en gjestfri befolkning og fantastiske strender med azurblått vann.

Sponza-palasset

Sponza-palasset fungerte tidligere som tollhus, men er nå omgjort til et museum der du kan høre om Dubrovniks forsvar.

Rektorpalasset

Palasset som opprinnelig ble bygget som bolig for Dubrovniks skiftende rektorer og sete for regjeringen.

Spasertur på bymuren

Når du besøker Dubrovnik, må du ikke gå glipp av en spasertur på Dubrovniks to kilometer lange bymur som ble bygget i perioden 1100–1600-tallet. Den imponerende bymuren er et godt sted å begynne rundturen i Dubrovnik. Fra bymuren tilbys en imponerende utsikt over de karakteristiske rødbrune tegeltakene, Lovrijenac-festningen og ikke minst det azurblå Adriaterhavet.

War Photo Limited

War Photo Limited er et lærerikt museum der du på en enkel og nådeløst ærlig måte får innsikt i krigens grusomheter. Museet har spesialisert seg på bilder fra krigsherjede land over hele verden. Her vil det for eksempel være mulig å se bilder fra krigen i Kroatia og det tidligere Jugoslavia.

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, der alle våre beste reisetips om Dubrovnik er samlet.

Transport fra Dubrovnik flyplass

Dubrovnik flyplass ligger omtrent 20 km fra sentrum av Dubrovnik og er som de fleste andre flyplasser i Kroatia relativt liten. Til tross for flyplassens størrelse finner du imidlertid en kiosk, kafé, valutaveksling, bank, flere minibanker og selvfølgelig en duty free-butikk for internasjonale turister.

Taxi

Hvis du raskt og enkelt vil komme deg inn til Dubrovnik sentrum, kan du ta en taxi. Det tar omtrent 25 minutter.

Buss

Du kan også ta en buss for å komme fra flyplassen til sentrum. Bussene går kort etter at flyene har ankommet, og fra byen går de to timer før internasjonale flyavganger og en og en halv time før nasjonale flyavganger.

Bilutleie

Hvis du vil oppleve et større område av Kroatia, kan du leie en bil på flyplassen. I flyplassterminalen har de fleste internasjonale og lokale bilutleiefirmaer bemannede kontorer. Hvis du vil leie en bil, anbefaler vi at du bestiller den på forhånd, slik at den står klar når du lander på Dubrovnik flyplass.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig